loader
bg-category
12 Fars dagsgaver Du vil gerne låne dig selv

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Lad os være ærlige: Shopping for mændene i dit liv er svært. Det er ikke som om du bare kan vælge noget, som du ville være begejstret for at modtage dig selv og ved at de også vil elske det (altså, hvordan du handler til dine veninder). Men i år for Faders dag udfordrer vi det tankegang. Hvorfor skulle du og den vigtige far du kender - om det er din kære gamle far, mand eller bror - nyder de samme skønhedskage?

For at gøre din gave lidt mere fornøjelig, har vi afrundet nogle gode fund for mænd, der vil gøre det gamle ordsprog, "Hvad er mit, er dit," dit nye favorit slogan.

1Avene Men Dermo-K, 27 dollar

Denne natbehandling blev formuleret specielt til mænds hud og groft, krøllet, ansigtshår, der har tendens til at blive indgroet. Ved at anvende behandlingen om natten, går morgesens barbering meget jævnere, og med regelmæssig brug over tid vil mængden af ​​indgroede hår reducere. Avens termiske kildevand og alpha-bisabolol arbejder sammen for at gøre blødgør huden mere og reducere irritation. Glycolsyre og urinstof hjælper med at blødgøre og frigøre indgroede hår, mens kobber og zink forhindrer infektion. Ikke alene vil dette produkt gøre sin pleje rutine gå meget glattere (bogstaveligt talt), men du kan også anvende det på hvilke områder du måske har indgroet hårproblemer.

MERE: Alt om hårfjerning

2Aveda Mænd Pure Performance Grooming Essentials Kit, $ 33

Hårplejeprodukterne i Avedas mænds linje indeholder en særlig fytoaktiv blanding - der omfatter tang, lakridsekstrakt og salvieekstrakt, blandt andre beroligende og fugtighedsgivende ingredienser - for at lindre og lindre hårbundsirritation og tørhed. Fik en tør eller kløende hovedbund? Smug noget af dette i bruseren for at høste de beroligende fordele. Den rige og krydrede duft kan ligge i dine låse hele dagen, men der er værre ting end at lugte som din fyr nu og da.

3Arcona Men Efficiency, $ 42

Denne antioxidantrige rensemiddel fjerner effektivt snavs og forurening fra huden uden at lade den tørre, for en dyb ned ren. Det indeholder aloe vera-ekstrakt for at genoprette hudens naturlige pH-balance, samtidig med at den er beroligende og hydratiserende. E-vitamin og grønne og sorte teekstrakter lindrer og nyrer også huden, samt forhindrer frie radikaler og reducerer tegn på aldring. Formuleret med alle rene, naturlige og aktive ingredienser, er effektiviteten ugyldig af eventuelle skadelige eller pore-tilstoppende kemikalier. Det bedste er, det er godt for alle hudtyper - tørt, olieagtigt, hans og hendes.

MERE: Natural Beauty Brands at prøve

4H2O + Oasis mænd Grooming Essentials, $ 65

Denne boxes bekvemmelighed (det omfatter alle ansigtsrensnings- og shaving-essentials plus en badestang) gør det nemt for den lavtholdende mand at tage sig af sin hud. Eye Oasis Instant Hydrating stav hjælper de-puff undereyes, hvilket gør det til et produkt, du vil overtage til eget brug. Med en kølefølelse og stimulerende koffein bliver puffede, mørke cirkler tæmmet og minimeret med hver svejsning.

5Ahava Tid til Energi Starter Kit til mænd, $ 18

Formuleret specielt til at arbejde i harmoni med metabolismen af ​​en mands hud, blev dette produktudvalg udviklet til at stimulere, genoplive og beskytte. Ahava for Men omfatter ligesom dets kvinders hudpleje selskabets aktive døde havmineralformel, plus antioxidanter ginko, ingefærrot og ginseng, til blødere og sundere hud. Dette kit, der er fyldt med TSA-godkendte størrelse produkter, er perfekt til den hyppige rejsende. Den alkoholfrie, skumløse barbercreme er superhydrerende og giver en tæt barbering i ansigtet, hvilket betyder, at det vil virke underværker på dine ben eller underarm. Eller prøv barberingsfugtighedscreme på din bikini-linje for at berolige irritationen og forhindre indgroede hår.

MERE: Do's og Don'ts of Grooming Down There

6Billy Jalousi Hydroplane Shave Cream, $ 20

Alle mænd (og kvinder) kunne altid bruge en tættere barbering. Denne duftfrie, skumløse barberings lotion indeholder olier, der komplimenterer dem, der findes naturligt i huden, hvilket gør det ekstremt hydratiserende. Det er også fri for alkohol, menthol og benzocain, som alle kan potentielt irritere huden under barberingen. Orange, grapefrugt, lime og bergamot olier skaber en frisk, naturlig duft.

7Molton Brown Body-Warming Sportbalm, $ 26

Hjælp til at lindre ømme muskler før og efter træning med denne meget nyttige gave til den aktive gym-goer. Det er infunderet med vanillylbutyl (et opvarmningsmiddel) for at opvarme og slappe af de ømme pletter og macademia møtrikolie, for at glatte og klare huden. Dens krydrede duft giver det en lidt manlig lugt, som faktisk gør det mere behageligt end de lægemidler du lugter af anden muskel-beroligende topisk behandling derude. Lidt achy fra den yoga eller kickboxing klasse du tog i aftes? Gnid nogle af denne balsam på dine onde pletter for alvorlig lindring.

MERE: Den bedste måde at lindre muskel ømhed på

8John Masters 'Organics Bourbon Vanilla & Mandarin ...

Et ægte androgynt valg, enhver mand eller kvinde kan nyde funktionen og citrusy-vaniljes duften af ​​denne hårteksturiserende creme. Det er det perfekte værktøj til at pleje og style kort eller langt hår, for enten et rodet, sengetøj eller en glat og slank stil.

9Odin 10 Roam Cologne, $ 135

Odin New Yorks nyeste duft kendes for deres sortiment af unisex dufte, kombinerer wild coffee blomst, peberblad og safran med tørret kokosnød og ingefær lilje for at skabe en bittersød glathed og frisk duft alt pakket ind i en. Blandingen af ​​maskulin og feminin gør det ikke bare en god duft til en fyr, men det er også noget, du også vil spritz på dig selv.

MERE: Find din signatur duft

10Prada Amber Pour Homme Gave Set, $ 80

Nogle gange er den alt for krydrede duft af cologne bare alt for overvældende. Heldigvis vil denne af Prada ikke gøre din fyr lugt som en 15-årig opdagende kropssprøjte for første gang. Dens lyse, gule duft med en skarp citrushensyn gør denne kologne meget subtilere og sjovere. Og selv om du måske ikke nødvendigvis beslutter dig for at tage det over som din egen underskrift duft, vil du være glad for at have denne blanding af læderagtige og citrusy aromaer, der dvæler på dig for dagen.

11Kiehl's Facial Fuel "Heavy Lifting" $ 40

Formuleret til mænds tykkere, grovere hud, exfolierer denne anti-rynkefløde (som lyser kedelig hud) før løft og fastgøring med linseekstrakt. Mænds hud er også udsat for mere skade fra UV-eksponering, forurenende stoffer og hyppig barbering, så formlen indeholder koffein og C-vitamin for at reducere puffiness og øge cellefornyelsen - alle handlinger, som kvinders hud også nyder godt af. Fik olieagtig hud? Glycerin i Heavy Lifting vil holde huden fugtet uden at efterlade en fedtet følelse.

MERE: De bedste anti-rynke hudpleje ingredienser

12Recipe For Men Facial Cleanser, $ 25

Denne dybde er designet til at fjerne overskydende olie og forhindre, at huden bliver fedtet og skinnende. Hvis du eller din mand har overdrevent olieagtig hud eller større porer, vil denne rengøringsmiddel hjælpe med at bremse talgproduktionen og give dig en matlig hudfarve. Aloe lindrer ikke kun irriteret hud, men det hjælper også med at forstærke hudens lipidbarriere og beholder vand.

Dette produkt er tilgængeligt på vores søsterside, BeautySage, hvor vi kun sælger produkter, der har vist sig at fungere!

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære