loader
bg-category
Produktanmeldelse: I Provenzali Burro Di Karitè

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Navn: Burro Di Karitè (Shea Butter) Mærke: Jeg Provenzali Størrelse: 100ml Pris: €7,90

Fra I Provenzali's hjemmeside: Effektiv anti-rynke. Til tør hud og strækmærker. Forhindrer rødme og revner og beskytter huden mod kulde og forurening. Beroligende efter barbering.

Hvad jeg kunne lide: - meget fugtgivende - huden er blød, glat og hydreret for hele dagen - beroliger huden efter barbering - naturlige ingredienser - prisen

Hvad jeg ikke kunne lide: - Konsistens er meget fedtet, kornet og svært at sprede - for rig til at blive brugt på ansigtet - krukkeemballage ikke hygiejnisk

Jeg har allerede talt om I Provenzali Shea Butter Lip Balm (min HG, det er så fugtgivende!) Og Shea Butter Hand Creamy (meget fugtgivende, men også meget fedtet!), Og det er nu tid til at tale om et andet produkt fra dette sortiment : Burro di Karitè (Shea Butter), en fugtighedscreme til både ansigt og krop.

Pakket i en hvid krukke (som ikke er så hygiejnisk), er dette ikke rent Shea Butter. Det indeholder også mandelolie, vitamin E og parfum. Lad os starte med duft. Det er stærk og kan lugtes i temmelig lang tid efter ansøgningen, hvilket kan sætte nogle mennesker væk, men jeg kan godt lide det. Jeg er ikke så god til at beskrive dufte virkelig, men denne lugter meget frisk og ren.

Da cremen ikke indeholder silikoner eller emulgatorer, Tekstur er kornet og svært at sprede i første omgang Jeg anbefaler, at du masserer det mellem dine fingre først, hvilket gør applikationen meget lettere. Det er også meget tyk og rig, alt for meget til at blive brugt i ansigtet efter min mening, så jeg kun slather det på min krop. Lidt går meget langt, så krukken vil vare dig i et stykke tid.

Jeg Provenzali Shea Butter er meget fugtgivende. Når en gang er anvendt, det efterlader huden blød, glat og fugtet hele dagen. Jeg bruger det også efter barbering af mine ben og cremen beroliger huden godt. Det er perfekt til fugtgivende hårde områder som knæ og albuer og hjælper med at helbrede tør og revnet hud. Det er ret en alsidig og praktisk produkt at have omkring virkelig.

Det virker lige så godt som min elskede The Body Shop Coconut Body Butter og er også billigere, men der er en væsentlig forskel mellem de to cremer. I modsætning til TBS Body Butters har jeg Provenzali Shea Butter er meget fedtet. Det er en anden grund til, at jeg ikke vil anbefale at bruge det på ansigtet. Det er faktisk bedst anvendt om natten før du går i seng alligevel, især hvis greasiness plager dig.

Tilgængelig på: Acqua & Sapone butikker, iprovenzali.it

Resumé Jeg Provenzali Burro Di Karitè (Shea Butter) har en kornet, svær at sprede tekstur, der efterlader en fedtet følelse bagud. Det er dog meget fugtgivende og efterlader huden blød og glat hele dagen. Desuden beroliger det huden efter barbering og hjælper med at behandle tør og revnet hud.

Rating: 4/5

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære