loader
bg-category
Sådan opbevares duftstoffer for at gøre dem i længere tid

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Parfume er et must-have tilbehør til mange kvinder. Det gør ikke bare os lugte godt, men det er også en måde at udtrykke vores personlighed og vores humør på. Men dufte er også dyrt, og det er ikke en nem opgave at finde den perfekte til os, så når vi finder en parfume, vi bliver dybt forelsket i, vil vi gøre det så længe som muligt (især hvis det er blevet diskonteret.) Grrr, don Har du hader, når det sker?). Den gode nyhed er, at parfume kan vare i mange år, hvis de er ordentligt opbevaret. Sådan er det:

1. Hold parfume væk fra sollys og varme

Smukke parfumeflasker kan se så smuk ud på din kommode, men så fristende som det er at holde dem der, er det ikke rigtig en god ide. Hvis du holder dem åbne i det samme betyder duften at blive udsat for sollys og varme, hvilket kan ændre farven og duften af ​​en parfume, ødelægge den. Hvis du virkelig vil have dine flasker på din forfængelighed bord, så sørg for at holde dem i deres originale kasser, som også vil beskytte dem mod luft (men mere på det nedenfor).

2. Opbevar ikke parfume i køleskabet eller på badeværelset

Ligesom varme, opbevaring af parfume i et for cool sted som et køleskab kan være skadeligt. Både koldt og nødt til at tage det ud af køleskabet og derefter sætte det tilbage der igen og udsætte det for en pludselig temperaturændring, kan ofte på længere sigt ændre farve og formel og ødelægge en duft. Af samme grund bør du ikke opholde parfumer i badeværelset. Varmen og fugtigheden, hver gang du tager et bad eller et brusebad, forårsager også udsving i temperaturen og gør duften dårligt.

3. Undgå udsættelse for luft og rollerball parfume

Rollerball dufte kan være ret praktisk. De er nemme at anvende, du risikerer ikke at sprøjte den forkerte del af din krop, er rejsevenlige og normalt billigere. Men de har også en meget kortere holdbarhed. Det skyldes, at duften lettere udsættes for luft, hvilket overarbejde kan medføre, at duften bliver dårlig. Og det er ikke kun luft, du skal beskytte dine rollerballs fra, men også af snavs. Hver gang applikatoren kommer i kontakt med huden, kan du overføre snavs og andre urenheder til duften, hvilket gør det dårligt. Vælg altid sprøjteflasker, når det er muligt, og husk at lukke hætten tæt efter hver brug for at undgå duften fra fordampning af overarbejde. Opbevar parfume i de kasser, de kom ind, hvis du kan.

4. Hvor skal jeg så gemme mine dufter?

Vi har allerede konstateret, at vi ikke kan holde vores dufte på vores kommode, fordi sollyset vil beskadige dem, vi udelukker også køleskabet og badeværelset på grund af de hyppige pludselige temperaturændringer, og vi skal være forsigtige med ikke at udsætte duften for at luft. Så vi skal kigge efter et sted væk fra varme, sollys, der er køligt og mørkt. En skuffe, en mørk skabet hylde, opbevaringsbokse og endda medicinske frysere (så længe de ikke er på badeværelset) passer alle til regningen og er perfekte steder at huske dine elskede dufte.

Hvordan gemmer du dine dufte?

Kilde: kelpenhagen

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære