loader
bg-category
3 grunde til, at du skal vaske dit ansigt om natten

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Jeg elsker at sætte på makeup. Det er så sjovt at eksperimentere med nye produkter og teknikker og se, da de ændrer dit ansigt.

Men fjerner sminke? Det er sådan en opgave! Endnu mere, når du kommer hjem igen i de små timer om morgenen, efter en aften med fest med dine venner. Alt du vil gøre er at komme ind i din seng og sove i timevis.

Den sminke kan vente til morgenen, kan det? Sikkert, ingen skade kan komme, hvis jeg sover med makeup på en eller to gange?

Det var det, jeg plejede at fortælle mig selv, og jeg var så forkert. Her er hvorfor:

1. Rengøringshuden holder vækninger væk

Alt det snavs og makeup på vores ansigter kan nemt ende op i vores porer, tilstoppe dem og forårsage bumser. Og det er aldrig sjovt at håndtere bumser. De vises altid i det værste mulige øjeblik og tager evigt at helbrede.

Af den måde gælder dette for dig selv, hvis du ikke bruger makeup. Snavs, forurenende stoffer, overskydende olie og alle slags crap kommer i kontakt med vores hud dagligt. Du ønsker at få det hele før du går i seng, eller du skal også beskæftige sig med bumser.

2. Ren hud absorberer bedre hudplejeprodukter

Natten er den perfekte tid til at påføre retinol og exfoliere din hud, begge ting, der gør din hud mere modtagelig overfor UV-skade (bedre brug dem, når den irriterende sol er væk!).

Men der er ingen måde, hvorpå de kan nå din hud, hvis de står over for en mur af makeup og andre urenheder. De vil bare ligge på toppen af ​​dem, gør ingenting.

Ønsker du virkelig at spilde godt produkt og penge på den måde?

3. Rens hud hjælper med at forhindre acne

Ok, dette er tæt knyttet til punkt 1, men lad os udvide lidt mere her. Vi ved allerede, at snavs og makeup kan blive fanget i porerne, tilstopper dem.

Nå, hud producerer olie, dens naturlige fugtighedscreme, om natten også. Hvis du ikke fjerner det overskydende, det producerede i løbet af dagen, gæt hvad der skal ske? Yep, det vil også tilstoppe porerne.

Men der er mere. Du ved, P. Acnes, de bakterier, der forårsager acne? Nå, den irriterende lille ting trives på olie. Foder ikke mere end nødvendigt. Vask dit ansigt om natten og sulte det.

P. S. Hvis du undrer dig over, hvordan du finder den bedste rengøringsmiddel til din hudtype, så tjek denne hurtige vejledning.

Vasker du dit ansigt om natten?

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer