loader
bg-category
Bedste indlæg af 2018

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

2010 er næsten forbi, og vi gør os klar til at fejre starten på det nye år, som jeg håber vil bringe dig masser af kærlighed, lykke og glæde. Men for nu syntes jeg, det ville være rart at tage en tur ned på mindebane og genvinde om nogle af de emner, vi talte om i 2010. Er du klar? Lad os komme i gang da!

8 tips til at fejle en god nats søvn og se væk: vi har alle dage, når vi ser trætte og dårlige. Vores hud er kedelig, vi har dårlige mørke cirkler og ser bare elendigt ud. Men vi vil stadig præsentere vores bedste ansigt for verden, hvis vi skal gå ud og opnå det, er det ikke så svært. Der er masser af små tip og tricks til at bruge til at se frisk, vågen og velvilje. Læs artiklen for at finde dem ud!

Hvordan virker antioxidanter? Vi ved alle, at spise mad og bruge produkter, der er fulde af antioxidanter, hjælper os med at bekæmpe for tidlig aldring og holde os sunde og yngre på længere sigt, men hvad er antioxidanter? Hvordan virker de, i hvilke fødevarer kan vi finde dem, og vigtigst af alt, hvor effektive er de virkelig?

Hvordan passer man til kombinationsskind: Jeg har kombinationsskind, og jeg ved, hvad der er en reel smerte. Forskellige områder af vores ansigter har forskellige behov, og det er virkelig svært at finde en hudpleje rutine, der adresserer dem alle og ikke gør tingene værre. Forhåbentlig vil denne artikel hjælpe dig med at finde den rette balance for din hud.

Hvorfor jeg ikke læser kvinders magasiner længere: Jeg plejede at være en ivrig magasinlæser, men nu abonnerer jeg kun på en. Disse dage gør de fleste magasiner kun kvinderne dårlige om sig selv ved at fremme og usundt og uopnåeligt billede af skønhed, fortæl os, vi skal tabe og købe dyre ting for at være glade og bare opskrive det dumeste råd nogensinde om relationer (og alt andet virkelig ).

3 grunde til, at du bør bruge retinoider: retinoider er en af ​​de ingredienser, som alle (medmindre de ikke kan tolerere dem selvfølgelig), bør indarbejde i deres hudpleje rutine. De kan stimulere produktionen af ​​Hyaluronsyre og Kollagen, og forhindrer dermed nye rynker i at danne såvel som at hjælpe med at reducere dem, du allerede har, og de kan også falme hyperpigmenteringspletter! Vær sikker på ikke at bruge retinoider med AHA'er eller BHA, selvom de taber deres effekt!

Hvad skal jeg først anvende: fugtighedscreme eller solcreme ?: Vi ved alle nu, at vi altid skal bære solcreme selv om vinteren, men hvornår skal vi anvende det for at få mest muligt ud af det? Før eller efter fugtighedscreme? Og er der en generel regel eller bare afhængig af, hvilken solcreme vi bruger?

Skønhedstips fra Lola Montez: Lola Montez førte til et meget interessant liv. En irskfødt danser, hun fortsatte med at blive elskerinde af kong Ludwig I i Bayern! Men da hendes formuer ændrede sig til værre, genopfandt hun sig selv som en forelæser og skrev en vellykket bog om skønhed The Arts Of Beauty, udgivet i 1859. Mens nogle af de skønhedsråd og opskrifter, hun giver i bogen, er underlige for os, andre er spot on og gyldige stadig i dag!

Naturlige konserveringsmidler i skønhedsprodukter: Syntetisk konserveringsmidler er hurtige at få et (ufortjent) dårligt ry og så begynder flere og flere at søge naturlige alternativer, fordi de er sikrere. Men hvad er disse naturlige konserveringsmidler? Er de virkelig lige så effektive som syntetiske konserveringsmidler, og i så fald hvorfor bliver de ikke mere udbredt?

Hvordan man behandler tørt hår: Har dit hår lyst til strå, ser livløst ud og er svært at klare? Så har du sikkert tørt hår, så tag et par minutter for at læse dette indlæg og find ud af, hvad der forårsager det, og hvordan du kan behandle det.

Er kosmetik med SPF tilstrækkelig solbeskyttelse ?: Kosmetik og hudplejeprodukter med SPF virker som et godt alternativ til solcreme. Men er de virkelig så effektive, eller har du stadig brug for at bære solcreme under? Eller er bare afhængig af sæsonen?

Interview med Bretagne fra Clumps of Mascara: I maj havde jeg fornøjelsen af ​​at interviewe dronningen af ​​Mascara, Bretagne fra Clumps of Mascara. Læs interviewet for at finde ud af, hvad hendes yndlings skønhedsprodukter er, hvilke mascaras hun anbefaler, hvordan hun tager sig af hendes hud og meget mere!

Hvad er forskellen mellem UVA og UVB stråler ?: at solstrålerne er farlige, vi ved alle. At solen udsender både UVA og UVB stråler er en anden kendsgerning, vi alle ved. Men hvad er forskellen mellem de to og hvilken type er mere skadelig?

Arbejder anti-aging cremer ?: De fleste kvinder bruger hvert år mange penge på anti-aging cremer i håbet om, at de vil vende om tidernes hænder og få os til at se yngre ud. Desværre sker det næsten aldrig. Så er anti-aging cremer ubrugelig eller forventer vi for meget af dem? Og i så fald, hvad kan de virkelig gøre?

Er solcreme i hårplejeprodukter virkelig virkelige ?: Flere og flere hårplejeprodukter hævder at indeholde solcreme for at beskytte selv vores låse fra de farlige solstråler. Men er disse produkter effektive? Og hvorfor kommer de ikke med et SPF nummer som hudplejeprodukter?

8 tips til at købe makeup på ebay: hvad enten du leder efter et LE-emne, et produkt, der ikke er tilgængeligt i dit land eller en dyr vare til en nedsat pris, vil du sikkert finde den på ebay. Og til en billig pris også! Men shopping på ebay kan også være vanskelig, og ikke alle sælgere er ærlige. Her er nogle tips og tricks for at undgå dårlige oplevelser, mens du handler på dette berømte auktionswebsted.

Hvad kan jeg gøre, hvis jeg er allergisk over for solcreme ?: Selvom solstrålerne er farlige, og vi alle bør bære solcreme for at beskytte vores hud mod dem, er nogle mennesker allergiske over for det og kan derfor ikke bruge det. Hvad kan du i så fald gøre? Skal du undgå alle solcreme ingredienser eller bare nogle af dem? Og hvem har mere risiko for at udvikle solcreme allergi?

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære