loader
bg-category
Gymnast Shawn Johnson afslører den skræmmende konflikt Mange kvindelige sportsfolk

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Da jeg regner med dage til OL i Rio, er alt, hvad jeg kan tænke på, hvor spændt jeg er for at se nogle seriøse fejringer af kæbefaldende atletik. Helt siden jeg var barn, har sport som gymnastik og dykning helt fascineret og forvirret mig. Men som atleterne selv - især kvindelige atleter - leder til en af ​​de største konkurrencer i deres liv, geares de op for meget mere end bare at bekymre sig om deres bedste præstationer. Odds er, sportsmedier og mainstream medier vil kritisere deres udseende og gøre uncalled for jabs.

Olympiske guldmedalje Shawn Johnson er ikke fremmed for det pres, som kvindelige atleter står overfor, og hun vil have ting at ændre sig. Gymnasten for nylig samarbejdede med Dove for at lancere #MyBeautyMySay kampagnen for at gøre samtalen væk fra en atletes udseende. Hun satte sig for en ærlig snak med NewBeauty og kastede et overraskende lys ind i verden af ​​konkurrencedygtig atleticisme.

Havde så god tid her til morgen på mit arrangement med @Dove At være i stand til at være partner og deltage i en så stærk kampagne er en drøm, der går i opfyldelse. #MyBeautyMySay #DovePartner

Et billede indsendt af Shawn Johnson East (@shawnjohnson) på

Du vil måske også syntes om: Jennifer Aniston skriver skæbende essay: "I am Fed Up"

NewBeauty: Når man ser på atleter og hvad deres kroppe er i stand til, er det organer, der skal fejres. Men jeg synes at høre en anden besked, at selvtillid og selvværdsproblemer er udbredt blandt professionelle og elite atleter.

Shawn Johnson: Helt bestemt. Jeg har lyst til at alle kvindelige atleter kæmper for at forsøge at passe ind i samfundets skimmel. Vi fejrer ikke deres kroppe individuelt, og vi kritiserer dem bare i stedet. Det er virkelig svært for dem at have så stor tillid til deres egne organer for deres præstationer som de burde.

Jeg forstår ikke [den konstante kritik]. Jeg har lyst til at acceptere mænd i atletisk verden, og vi kritiserer ikke nødvendigvis deres krop og deres udseende, men med kvinder er vi lige så opfanget i en verden, der vil have kvinder til at være helt perfekt, at selv i atletisk verden, hvor den ikke overfører sig, vi ser det stadig.

Du vil måske også syntes om: Hvad Frøken USA sagde, at alle taler

NB: Er kritikken værre i gymnastik?

SJ: Absolut. Det er en subjektiv sport, der har så meget pres på ser ud til at begynde med, at jeg føler at den generelle befolkning vil se på det og kritisere enhver pige, der ikke ser det samme ud. I en sport, hvor hver eneste pige udfører forskellige rutiner og forskellige færdigheder og forskellige vanskeligheder, bør de se anderledes ut.

Glad #OlympicDay! Vil altid være æret over at have repræsenteret mit land 🇺🇸 # 2008

Et billede indsendt af Shawn Johnson East (@shawnjohnson) på

NB: Når du hører om atleter, træner 40 timer om ugen og derefter slanker og forsøger at tabe sig - gør de det, fordi det påvirker ydeevne, eller fordi de vil have deres krop til at se på en bestemt måde?

SJ: Fordi det påvirker hvordan kroppen ser ud. Jeg behandlede det, og jeg føler, at mange atleter føler sig i konflikt mellem at forsøge at glæde verden og se, hvordan offentligheden ønsker og gør, hvad der passer til deres krop og deres præstationer. Mange gange går de ikke hånd i hånd.

NB: Betyr den måde en atlet ser på, påvirker deres succes - især uden for retten?

SJ: Absolut. I sporten er det ligegyldigt, hvad du ser ud. Du kan lykkes. Men uden for sport, når det kommer til sponsorater og mediemuligheder, søger alle den ene trofæpige. De ønsker at være den perfekte atlet, den perfekte krop, det perfekte udseende og den perfekte personlighed, og det er det de vil investere i. Det handler ikke om at respektere en sport og en atlet og underskrive dem for deres evne.

NB: Tror du, at der er misforståelser, som alle har om atleter?

SJ: Jeg vil sige en stor misforståelse er, at som kvindelige atleter, har vi ikke noget imod, at du kritiserer os; Vi vil have det, ligesom enhver anden atlet. Vi skal kritisere vores sport og vores evne og vores evner. Vi kan enten rette det, eller vi kan fortælle dig nej, du tager fejl, og det er derfor. Men hvis kritikken handler om hvordan du ser ud og har ingen indvirkning på vores færdigheder eller vores sport, så er der intet vi kan gøre ved det.

NB: Hvilke råd vil du give til kvinder, der forsøger at opbygge kroppens tillid?

SJ: Favn, virkelig omfavn, hvem du er. Vær ikke bange for at være den, du er, og være anderledes, for vi skal alle være forskellige.

NB: Og hvordan kom du personligt til at kunne gøre det?

SJ: Det tog lang tid, men jeg havde en stor kreds af mennesker omkring mig, mine venner, min familie gav mig den beroligelse og tillid, indtil jeg lærte at få det alene.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer