loader
bg-category
Sådan fjerner du 4 forskellige typer fedt

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Getty Images

For de fleste af os er fedt fedt. Det har evnen til øjeblikkeligt at få os til at føle sig uinteressant og fortælle os, at vi ikke er op til par med vores diæt og fitness regime. UH. Men til en læge er alt fedt ikke skabt ens. Hvem vidste, at der var forskellige typer fedt på vores kroppe, og at hver kræver en anden behandlingsplan for at slippe af med det. Her får vi scoop'en til at styre dig i den rigtige retning, så du ved præcis hvad du skal gøre for at få den krop du ønsker.

Fluffy Fat

Atlanta plastikkirurg Carmen M. Kavali, MD, siger, at denne type fedt sidder lykkeligt under huden med få tætte forbindelser. Du ser det mest på maven og yderlårene - det er de jiggly ting, du nemt kan klemme. "Denne" bløde "fedt reagerer typisk godt på kost og motion, men hvis du ikke ser resultater med en regelmæssig rutine, er cryolipolysis [nonsurgical fatfrysningsteknologi som CoolSculpting] en god mulighed for at behandle det. Det er også nemt fjernet med næsten enhver form for fedtsugning. " SculpSure, en relativt ny laserbehandling, kan også målrette og fjerne denne type fedt ved at varme det op til det punkt, at det dør af og fjernes naturligt fra kroppen, hvilket giver et andet ikke-invasivt alternativ.

Fiberfedt

Denne type fedt er mere tæt og udfordrende at behandle. Naturligvis fundet på den øverste ryg i særdeleshed (tænk irriterende underbøsningsruller), denne type kan behandles med enhver form for fedtsugning, men Dr. Kavali siger, at den bedst behandles ved fedtsugning kombineret med en energikilde, som strømassisteret laser -assisteret eller ultralyd-assisteret fedtsugning. "Energikilden hjælper med at bryde igennem de tætte fibrøse forbindelser og frigive fedtvævet. Kryolipolyse er også en god mulighed for denne type fedt, men kan kræve mere end en behandling for fuld korrektion afhængigt af tykkelsen og densiteten af ​​fedtet ."

Visceralt fedt

"Dette er det faste fedt, primært i underlivet, der lever under vores muskler og omgiver vores indre organer som vores hjerte og tarm," forklarer Dr. Kavali. At have mere visceralt fedt kan resultere i højere LDL niveauer ("dårligt" kolesterol) og blodtryk, hvilket kan være farligt for en persons helbred. "Det kan kun behandles med kost og motion", tilføjer lægen. Det betyder, at du spiser en kost, der er høj i hele korn, magre proteiner, friske frugter og grøntsager, og skære ned på alkohol og diverse sukkerarter, der ikke giver næringsstoffer og har tendens til at resultere i visceralt fedt.

Cellulite

Fedtet består af små dimplekomponenter. Fibrebånd binder sig til huden og skaber lommer, som virker som vægge, der indeholder lommer med fedt, og vedhæftningerne trækker på overfladen af ​​huden, hvilket skaber dunkel-cellulite bedst behandles ved en procedure der bryder ned disse fibrøse vægge og slipper af fedtet på samme tid. Cellfina, en minimalt invasiv procedure, der bryder op de bånd, der skaber cellulite, kan producere glattere hud efter kun én behandling. "Omkring 85 procent af kvinderne har cellulite, og god hydrering kan bidrage til at reducere udseendet af det, men kost og motion kan ikke fjerne det," siger Dr. Kavali. "Der er nok en nobelpris venter på den person, der effektivt og permanent løser cellulitisproblemet."

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære