loader
bg-category
De 7 trendy produkter, som alle ønsker til sommeren 2016

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

I ordene fra den store Bob Marley "skinner solen og vejret er sødt." På trods af din trang til at blive indendørs og binge se Netflix med A / C på fuld blast, er du bestemt til at bruge lidt kvalitetstid udendørs slikke sommersolen. Disse nye sommer essenser-med et moderne twist-er den perfekte måde at rampe op din sommer lovin uden at bryde banken.

Opgrader din stinkende solcremeCoola Sport Continuous Spray SPF 50 i Guava Mango ($ 36) er modsat af alt, hvad du nogensinde har kendt for solcreme. Med organiske ingredienser som agurk, alger og jordbærekstrakter lugter sin helt naturlige duft himmelsk og er perfekt til en dag ude i solen.

Et billede indsendt af @coola_suncare på

Vær ikke en firkant, prøv en rund håndklædeRunde håndklæder, som Runde Håndklædefirmaets Dronning af Stranden ($ 60), sætte det perfekte spin på den klassiske badehåndklæde.

Et billede indsendt af Round Towel Company (@roundtowelco) på

Bring din pool float spil i 2016Hvis du ikke flyder på en svane, hamburger eller popsicleformet pool flyder, lever du ikke. Denne Gold Swan Oppustelige Pool Float fra Sunnylife ($ 70) er garanteret at tage din lounging op til det næste niveau.

Et billede indsendt af Sunnylife (@sunnylifeaustralia) på

Mirrored Sunnies er de nye klassikereOverdimensionerede solbriller med spejlede linser er den seneste inkarnation af dine foretrukne aviator-, cat's-eye- eller panto-stil solbriller. Disse Quaya Rose Gold Metal Cat's-Eye Solbriller i All My Love ($ 60) vil blokere solens skadelige UV-stråler, mens du holder dig på trend.

Et foto indsendt af QUAY AUSTRALIA (@quayaustralia) på

Berolige din post-sun hud Behandl din hud efter en dag i solen med Muddy Body Muddy Mask Trio ($ 65). Dens Relax, Detox og Refresh lermasserne indeholder en blanding af alle naturlige ingredienser som kokos, agurk, aloe vera, rosehip og kamille og blev skabt for at reducere rødme og misfarvning og lade din hud føles forfrisket med en strålende sommerglød.

Et billede indsendt af Muddy ™ Body (@muddybody_) på

Kom ud af mine drømme og i min strand taskeDen ultimative sommer kræver den ultimative strandpose. Denne Hey Beach Bag i Candy Buffet ($ 79) er konstrueret med neopren og designet til aldrig at miste sin form. Det er stort nok til at passe til alle dine sommer essentials og dets baby pink og mint farve combo er sød nok til at tage overalt.

Et billede indsendt af HEY BEACH BAG (@heybeachbag) på

Match din polsk til dit humørHvis alt andet fejler, og du er låst i sommer, ændrer du dit humør ved at gøre din manicure lysere med Deborah Lippmanns Life's A Beach Nail Lacquer Set ($ 17). Disse levende tropiske farver (Break 4 Love er en boblergummirosa og The Tide Is High er en scuba blue), der virkelig brænder på brunfarvet hud og transporterer dig til en fjern ø, der overfylder kokosdrinker og lyden af ​​en ståltromle.

Et billede indsendt af deborah lippmann (@deborahlippmann) på

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer