loader
bg-category
5 Tegn på dit forhold med motion er usundt

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

For meget af en god ting er aldrig en god ting. Tag motion, for eksempel. Jeg elsker det helt. Sammen med blogging er det det, der hjalp mig mest til at komme sig fra min depression. Jeg kan helt se en forskel, når jeg har en travl uge og ikke tid til at tage en kort gåtur. Mit humør bliver mørkere og min indre kritiker stærkere.

Motion er så godt for din fysiske og mentale sundhed. Men det kan også ødelægge det lige så nemt. Her er 5 sikre tegn på, at dit forhold til motion er blevet usundt:

1. Du træner for at kompensere for hvad du har spist

"Jeg kan spise kagen. Jeg skal bare løbe en kilometer bagefter for at brænde den af. "Vi siger skidt som dette hele tiden. Det er så usundt. Dette er en tankegang, der dæmoniserer mad, hvilket er farligt. Ingen mad er nogensinde dårlig for dig, hvis spist i moderation. Det er først, når du spiser for mange cookies og for få grøntsager, at problemer starter.

Desuden er denne kompensation uansvarlig også ignorerer det faktum, at vores krop er genetisk bestemt til at vægt inden for et bestemt vægtinterval og har en vis form. Selv hvis vi udøvede 10 timer om dagen på tom mave, ville vores organer til sidst genoprette og gå tilbage til en vægt, de er tilfredse med. Derfor mislykkes så mange kostvaner.

Så spis kagen. Og spis dine greener. Og gør lidt motion. Ikke på grund af cookien. Men fordi det føles så godt som kokken smager.

2. Du træner selv når du er syg eller såret

"Nej, dine ben er ikke så trætte. Ja, du kan trække vejret. Fortsæt. "Crap sådan er alt over sociale medier og internettet. Det hedder fitspo. Kun det hjælper dig ikke med at komme i form. Det hjælper dig med at ende op på hospitalet.

Vores kroppe har grænser. Det kan være godt at udfordre dem langsomt, men når du insisterer på at skubbe igennem selv når det er klart, kan din krop ikke tage det længere, men du vil kun skade dig selv alvorligt. Genopretning er en meget vigtig og meget nødvendig del af øvelsen. Undgå det.

3. Du føler dig ængstelig eller skyldig, hvis du ikke kan udøve

Vi har alle dage, når vi ikke kan udøve. Måske har du ekstra travlt på arbejde. Eller måske har din krop brug for hvile, fordi du løb en ekstra mile dagen før. Intet galt med det.

At hoppe over en dag betyder ikke, at du er en fejl. Det betyder at du er menneske. Så længe træning er en regelmæssig del af din ugentlige rutine, er det nok at holde dig sund. Og det er alt hvad der betyder noget.

4. Du aflyser ofte planer med venner, så du kan træne

Okay, måske har vi slået ud i de sidste par uger, og når vores bestie kalder os til at gå i biografen, fortæller vi hende, at vi skal slå i gymnastiksalen i stedet. Helt fint. Men afbryder hele tiden planer med dine venner, så du kan bruge hele din fritid på at udøve? Fuldstændig, ikke fint.

Arbejde skal være en vital del af dit liv, men det bør aldrig tage det helt over. Motion gør dig sund, men det er venner, der gør livet værd at leve. Forsøg ikke dem.

5. Du føler dig værre efter træning

Du kender de glade kemikalier, din hjerne frigiver, når du træner, og det får dig til at føle dig så god, at du har lyst til at tage over verden? Nå, hvis du ikke har lyst til det efter en god træning, er der et problem.

Måske har du skubbet din krop til at begrænse, og i stedet for at aktivere det, har du brudt det. Eller måske gør du simpelthen den forkerte slags motion (som er en aktivitet du hader) af den forkerte årsag (at passe ind i en størrelse nul). Hvordan kan din krop være tilfreds med det? Behandl din krop med omhu, det vil sige flytte det på en måde, det elsker, fordi du nyder det og uden at gå til ekstremer, og det vil belønne dig.

Har du et usundt forhold til motion?

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære