loader
bg-category
6 æstetikere om hvad der sker, når vi ikke vasker vores ansigter om natten

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Da jeg spurgte seks æstetikere for deres ikke-omsættelige hudpleje regler om natten, kom alle tilbage med det samme svar: "Ryd din hud hver nat!" Det er en regel, vores mødre har fortalt os i årtier, og en vi har scoffed på for lige så lang tid - men har det faktisk nogen vægt? Vises det absolut gør, og vores hud kan betale prisen.

"Huden reparerer sig selv, når vi sover, og når vi forlader vores sminke på, forhindrer vi denne reparation," siger estetiker Shani Darden. Endnu mere, vasker vores ansigter bogstaveligt talt Lad vores hud trække vejret, hvilket betyder, at når vi ikke vasker det, bliver det kvalt. Estetiker Joanna Czech fortæller mig, at huden ikke kun kan opsuge mere ilt, når det er rent, men når vi sover, kan ren hud absorbere op til 60 procent flere næringsstoffer fra serum og fugtighedscreme, hvilket gør dem i stand til at fungere bedre.

Du kan også lide: TV stjerner sværger af denne off-the-radarrensning til at tage den hårdeste makeup ud

Udover at lade produkter absorbere dybere ind i huden, er rensning også afgørende for at få snavs ud af huden, først, men som æstetikeren Kate Somerville noter, snakker vi ikke kun om makeup. "Rensning i slutningen af ​​dagen er et must for at fjerne alt snavs, olie og forurening fra din hud", siger hun og tilføjer, at rensning en gang måske ikke er nok til at gøre det. Estetiker Ildi Pekar er enig i, og foreslår en dobbeltrensning om natten, før du giver din hud, hvad det har brug for natten (dette vil variere!).

"Fjern din makeup og vask dit ansigt to gange om natten med et skummende rengøringsmiddel," siger estetiker Nerida Joy. Hvis dine porer er stramme, foreslår Somerville at inkorporere damp, mens du renser, fordi det hjælper med at åbne dem og blødgøre huden. Når du er færdig, siger mester estetiker Amy McLain at anvende et produkt med et anti-aging powerhouse som retinol. "Fordi natten er, når huden fornyer sig, er det den ideelle tid til at anvende disse typer produkter," tilføjer hun. Men før du anvender et stærkere produkt på din hud (det gælder også retinoler og syrer), skal du sørge for at patch test for at sikre, at din hud accepterer det først.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære