loader
bg-category
Fade nye og gamle ar med denne behandling

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Lad os bare komme til punktet:Uanset om du vil forhindre et nyt ar fra at danne eller hjælpe med at minimere udseendet af et gammelt eksisterende ar, gør denne gel det trick, med en kosmetisk elegant formel, der er let at anvende og bruge.

Hvis du vil vide mere:Lad os se det ud: Scars er et faktum i livet. Uanset om det er en påmindelse om et skinnet knæ fra barndommen, en forbrænding i køkkenet eller et C-afsnit ar, har vi alle få. Heldigvis er der ScarAway Scar Diminishing Gel ($ 36) for at undgå, at arene bliver så mærkbare.

Ved hjælp af patenterede og læge-anbefalede, kan vi tilføje avanceret silikonteknologi, denne gel virker lige så godt for at forhindre, at nye ar opstår og fade gamle ar, selv dem, der er rejst og / eller misfarvet, hvor som helst på kroppen. (Ved at holde det ydre lag af huden ekstrahydreret, gør silen blødere, glattere og fladere.) Rollespil applikatoren gør det lettere at bruge denne klare gel og mindre rodet end mange andre ar behandlinger; det tørrer hurtigt uden at føle sig goopy, fedtet eller klæbrigt.

Jeg har prøvet masser af behandlinger i et forsøg på at fade et mørkt ar på min underarm - resultatet af en forbrænding, der opstår mens du laver quesadillas efter en Alanis Morissette-koncert (spørg ikke). Jeg har fundet andre cremer og pletter rodet og irriterende at bruge, hvilket er problematisk, fordi du skal bruge silikonebehandlinger flittigt i mindst et par måneder for at se resultater. En hurtig svejsning leverede det nøjagtige beløb, der var nødvendigt uden noget rod eller rest. Også dejligt: ​​Du kan anvende solcreme og makeup direkte over det. Selv om jeg kun har brugt det i lidt over en uge, ser det ud til at være at arbejde, og det er så nemt at bruge, at jeg helt sikkert vil gøre det til en del af min daglige rutine. Har du et ar, der generer dig? Forstå det.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer