loader
bg-category
4 hudpleje myter busted!

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

At lære at tage godt vare på vores hud er svært nok. Det bliver endnu sværere, når vi konstant bombarderes af vildledende råd og overblæste marketingkrav for at få os til at sprænge på produkter, vi ikke har brug for og spilde tid med ting, der ikke virker.

Derfor skal vi i dag buste 4 af disse almindelige hudplejemyder. Parat? Nu sker det:

Myte nr. 1: Hudplejeprodukter med kollagenfast hud og bekæmpelse af rynker

Hvis det kun var så nemt!

Det er rigtigt, at vores hud har brug for kollagen. Det er dette protein, der giver vores hud sin struktur og struktur og holder den fast og smidig. Men som alt andet går det ud med alderen. Efter vi er 21, mister vi 1% om året. Og jo mere du taber, desto lettere bliver rynkerne.

Så det er nemt at antage, at en creme med collagen kan genopbygge det kollagen, som vi naturligvis har tabt. Desværre virker det ikke sådan.

Du ser, at kollagen skal virke på denne måde, det skal penetrere dybt ind i huden. Men det kan det ikke. Kollagen er for stor til at trænge ind i huden. Det forbliver på overfladen, hvor det hydrerer huden.

Så det er ikke ubrugeligt. Men ikke engang mirakelarbejderen hævdes det at være.

Hvis du virkelig er interesseret i at genopfylde tabt kollagen, er der nogle bedre måder at gøre det på.

Myte nr. 2: Du har brug for en separat øjencreme

Gør mig ikke forkert. Du har brug for en creme. Det behøver bare ikke at være mærket øjencreme. Enhver fløde, så længe den er velformuleret og duftfri, vil gøre tricket.

Du ser, der er ikke specielle ingredienser kun for øjenområdet. De fugtighedsgivende ingredienser, solbeskyttelsesmidler, antioxidanter osv., Der anvendes i ansigtsvæsker, anvendes også i øjencremer. Tjek ingredienserne i dine øjen- og ansigtscremer, hvis du ikke tror på mig. De er de samme?

Så, hvorfor bruger du dobbelt så meget penge til en meget mindre krukke (disse øjencremer er ret dyre!)?

Fordi øjenområdet er delikat og tyndere? Sandt nok, men alt hvad der irriterer det, vil også irritere resten af ​​dit ansigt.

Eller måske fordi øjenområdet har særlige bekymringer, som mørke cirkler og undertøjssække? Sandt igen. Men har du nogensinde fundet et hudplejeprodukt, der får dem til at forsvinde? Heller ikke mig. Så hvorfor køber du dem?

Hvad undereyeområdet har brug for, er præcis hvad resten af ​​dit ansigt har brug for: en fugtighedscreme rig med antioxidanter og ingen duft. Så bare find en god fugtighedscreme og anvend den overalt. Det virker som en charme, og sparer dig også penge.

Myte # 3: Drikker masser af vand vil holde huden hydreret

Vand er stort set det eneste jeg drikker (det og en appelsinsaft eller smoothie en gang imellem), og lad mig fortælle dig, at jeg stadig lider af tør hud fra tid til anden.

Fastgørelse af tør hud er ikke bare et spørgsmål om at give det mere vand. Det er et spørgsmål om at hjælpe huden med at bevare vand. Hud bliver tør, når beskyttelsesbarrieren er beskadiget, så vandet kan fordampe.

Du kan drikke 20 glas vand om dagen, men hvis du ikke reparerer denne beskyttende barriere, vil de ikke gøre noget for dig (de vil bare få dig til at bruge mere tid på badeværelset).

Du må i hvert fald drikke vand. Bare glem ikke at anvende en okklusiv fugtighedscreme for at hjælpe huden med at holde fugt og forblive hydreret.

Myte nr. 4: Hudpleje Produkter kan eliminere cellulite, strækmærker og rynker

Vi er alle på udkig efter den magiske potion, der kan slippe af med alle ufuldkommenheder for evigt. Men hvis et sådant vidunder eksisterede, ville vi vide det. Vi ville alle skynde os at købe det, og ingen ville have cellulite, strækmærker og rynker længere.

I stedet har vi dem stadig, ikke vi?

Det er ikke at sige, at disse produkter er helt ubrugelige. De kan ofte forbedre udseendet af cellulite eller rynker, så de ser mindre ud. Men når deres virkninger er forbi, er ufuldkommenne stadig der, lige så store som før.

Nogle cremer kan også hjælpe med at forhindre rynker. De få, der kan slippe af med dem, arbejder ekstremt langsomt, og de eliminerer dem aldrig helt.

Hvad angår strækmærker, kan nogle cremer slippe af med dem, men kun hvis de er helt nye.

Så køb ikke hype. Hvis noget virker for godt til at være sandt, virker det normalt ikke.

Hvilke andre hudpleje myter vil du gerne buste?

Flere myter busted!

Grib din gratis kopi af "3 Beauty Myths Busted" for at opdage sandheden bag nogle almindelige skønhedsmyter.

Succes! Tjek nu din email for at bekræfte dit abonnement og modtag din kopi af "3 Beauty Myths Busted".

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer