loader
bg-category
Produktanmeldelse: Michael Todd Bronzing Blush i fersken

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Navn: Bronzing Blush i fersken Mærke: Michael Todd Størrelse: 14g Pris: $20.00/£11.99

Fra Michael's Todd hjemmeside: Vores Bronzing Blush kommer i tre perfekte nuancer til at hjælpe dig med at opnå en sund og bronzed sommer glød i enhver sæson!

Hvad jeg kunne lide: - pigmenteret - glitrende finish - giver huden en god glød - langvarig, ingen grund til at røre op om dagen - kommer med et stort spejl - Et låg beskytter rødmen, så spejlet forbliver rent

Hvad jeg ikke kunne lide: - fordi det er pigmenteret, skal du være forsigtig med ikke at anvende for meget - det er på den dyre side

Sommeren kan desværre være forbi, men takket være kosmetik kan vi stadig holde den smukke sommer glød hele året rundt. Senest for at opnå den effekt kan jeg bruge Michael Todd Bronzing Blush i Peach. Den er pakket i en dyb lilla, blålig kvadratkasse med et stort spejl indeni, hvilket er meget nyttigt. Og det bliver ikke snavset, fordi den rødme inde er beskyttet af et plastik låg. Meget praktisk!

(nuancer farveprøver separat)

Den bronzing rødme i fersken indeholder fire forskellige striber af farve, som alle er meget skinnende: bleg fersken, blød bronze, ferskenrosa og koral. Når du virvler sammen, får du en skinnende peachy pink skygge, der giver både et strejf af farve og en smuk glød på dine kinder. Shimmeren er ikke over-the-top, selv om jeg ikke virkelig føler, at der er brug for at bruge en highlighter, når jeg anvender dette.

(nuancer swirled sammen)

Rødmen er meget pigmenteret, så du skal være forsigtig med ikke at anvende for meget for at undgå klovnseffekten, især hvis du har en bleg hud som mig. For at anvende dette, kan jeg lide at bruge en stor fluffy rødme, som E.L.F. Studio Complexion Brush, der ikke afhenter for meget produkt og giver en naturlig effekt. Tekstur er ret blød at røre ved, men ikke silkeblød, som jeg synes skyldes shimmers. Det er heller ikke gritty.

Jeg var også meget imponeret over opholdsstyrken. Jeg tænder det om morgenen, og det forbliver på plads, indtil jeg kommer hjem om aftenen. Så begynder det at falme lidt, men medmindre du går ud om natten, behøver du ikke retouchere det. Og nævner jeg at panden er enorm? Selvom prisen ikke er så billig, vil blushen vare i mange år.

Tilgængelig på: Love-makeup.co.uk og Michaeltoddccsmetics.com

Resumé Michael Todd Bronzing Blush i fersken er en skinnende peachy pink rødme, der giver et strejf af farve og en smuk sund glød til kinder. Det er pigmenteret (så pas på med ansøgningen!), Varer hele dagen og panden er enorm! Det er dog dyrt.

Bedømmelse: 4/5

Afsløring: Denne vare blev sendt af PR til overvejelse. Gennemgangen er baseret på min egen personlige og ærlige oplevelse med produktet. For mere information, se min ansvarsfraskrivelse.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer