loader
bg-category
Produktanmeldelse: Eyeko Pastel Polish

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Navn: Pastelpolsk Mærke: Eyeko Størrelse: 8,5 ml Pris: £3.50

Fra Eyekos hjemmeside: Drøm om blå himmel med denne smukke baby blå skygge skudt med iriserende glans. Læg op for et uigennemtrængeligt søm udseende eller bære det rent for en hint af en farvetone.

Hvad jeg kunne lide: - Smuk pastel baby blå farve - god farveudbetaling - ikke stribet - emballagen - prisen

Hvad jeg ikke kunne lide: - Formlen er tyk og lidt vanskelig at anvende - tager lidt længere tid end andre Eyeko-polerer til tørring

Som du ved, er jeg en fan af Eyeko neglelak. De har nogle smukke farver, er pakket i søde små flasker, og de er billige. Den sidste nuance, jeg havde chancen for at prøve, er Pastel Polish, for fine negle. Pastel polsk er en pastelblå blå skygge med bare et glimt af glimmer, hvilket gør denne almindelige nuance ser interessant ud.

De fleste Eyeko-polerer har en vidunderlig formel, der passer meget let, men nogle gange snuble du på en skygge, der er vanskelig at arbejde med. Desværre var det tilfældet med Pastel. Dens formel er ret tyk, så du skal være forsigtig med applikationen og sørg for at du ikke bruger for meget produkt (men ikke for lidt heller) i et slag ellers bliver det svært at anvende. Når du først har fundet ud af den rigtige mængde produkt, der skal bruges til hver søm, går applikationen dog mere glat.

På grund af tykkelsen tager Pastel lidt mere tid end de fleste Eyeko neglelak, jeg har prøvet at tørre. Men tørretiden er stadig meget rimelig. Hvad angår farveudbetalingen, er det ret godt. Én frakke er ren og giver negle bare et lille strejf af farve, mens to giver en uigennemsigtig dækning, som varer ca. 4 dage før du begynder at chipe.

Tilgængelig på: http://www.eyeko.com

Resumé Eyeko Pastel Polish er en smuk pastellbaby blå skygge med et blik af glimmer. Det giver uigennemsigtig dækning i to frakker, og formlen er ikke tynd, men er tyk og vanskelig at anvende. Det varer fire dage uden chipping, men det tager lidt længere tid end de fleste Eyeko-polerer til at tørre.

Rating: 3.5 / 5

Afsløring: Denne vare blev sendt af PR til overvejelse. Derudover indeholder anmeldelsen et tilknyttet link. For mere information, se min ansvarsfraskrivelse.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære