loader
bg-category
Denne fugtighedscreme er et must-have for irriteret hud

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Lad os bare komme til punktet: Med en blanding af både hydratiserende og eksfolierende ingredienser gør Pharmaskincare Multi-Gly Skin Relief Cream ($ 60) jobbet med en standard fugtighedscreme, men tager det også et skridt videre og tilføjer hydrocortison for at hjælpe med at berolige irriteret og kløende hud.

Nøgleindhold: Glycolsyre, vitaminer, coQ10 og hydrocortison

Hvis du vil vide mere: En pause, et overdrevent aggressivt nyt hudplejeprodukt, en mærkelig allergisk reaktion. Det er bare nogle få ting, der kan forlade huden kløe, rødt og se og føle sig mindre end smukt. I disse tilfælde er hydrocortison den go-to, dermatologist-anbefalede ingrediens, men de fleste over-the-counter cortisone cremer føler sig ikke nødvendigvis den største på dit ansigt. Indtast Pharmaskincare Multi-Gly Skin Relief Cream, en effektiv fugtighedscreme, der bare sker for at indeholde hydrocortison.

For det første er den fugtighedsgivende del: En opstilling af hydrerende ingredienser-glycerin, coQ10 og solsikkefrøolie-giver dette det tyk og cremet tekstur. (Selv om den på trods af den rige konsistens absorberer det med det samme med en ustikket finish.) Der er også glykolsyre, der forsigtigt exfolierer og holder huden sund og glødende. Ja, tak. En blanding af organiske ekstrakter-lavendel og kamille-giver det en ren og frisk duft. Alt dette ville være grund nok til at bruge det som en fugtighedscreme, men tilsætningen af ​​beroligende hydrocortison gør den ideel til enhver form for hudirritation.

Som dronning af følsom hud har jeg hele tiden at gøre med en slags rouge udslæt eller rødme. Mens cortisone creme gør jobbet, elsker jeg ikke, hvordan det føles på mit ansigt, og kræver brug af en nonirritating moisturizer på toppen. Denne formel er en one-stop-shop. Jeg dabbed det på nogle røde humpede pletter, der havde hugget op omkring min næse, og det gjorde næsten øjeblikkeligt min hud både bedre og bedre. Og mens det selvfølgelig er fantastisk til ansigtet, har jeg også brugt det på min krop (knæernes ryg under en nylig eksemflare) med lige så gode resultater. Fordi det indeholder 1 procent hydrocortison, er det bedst ikke at bruge dette som din daglige fugtighedscreme, men i tider, hvor din hud har brug for lidt ekstra beroligende, kan det ikke være slået.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer