loader
bg-category
OpenSky Skønhed Favoritter

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Bland to afhængigheder-sociale medier og shopping-og hvad får du? OpenSky. Den 1,5 millioner medlemstunge side prale af flashsalgbutikker håndplukket af berømthedseksperter på alle livsstilsområder. I dag lancerer OpenSky en ny skønhedssektion med skønhedssyndere i hår, hud og makeup. Vi chattede op fem af områdets topnavne til den indvendige scoop på must-have favoritter for at få glødende og smukke.

1Orlando Pita, frisør

En backstage fixture på Fashion Week viser som Versace og Prada, Pita er kendt for innovative redaktionelle samarbejder med fotografiske legender som Steven Meisel og Mario Testino og celeb klientpals som Madonna.

Klik gennem for at se Orlandos valg!

MERE: 20 Fab Eco-Friendly Fashions

2QUIZ: Hvor sundt er dit hår?

PICK 1: Viviscal Hair Growth Supplement

"Jeg arbejder med så mange modeller og klienter, der med tiden ser udtynding af hår, der ser mindre skinnende ud og fuld - jeg har anbefalet denne løsning i årevis."

3PICK 2: Leonor Greyl Crème Aux Fleurs Shampoo

"Mellem brasilianske blowouts og ombre farve tendens, der blegner allerede skrøbelige ender, alles hår er stegt. Dette er en engangsbehandling shampoo, som drastisk ændrer hårets tilstand. "

MERE: Når Beauty Behandlinger Attack

4PICK 3: Zoneterapi

"For at genoplade efter timer på mine fødder som hår stylist, går jeg til Chinatown for en timeslang zoneterapi. Det koster omkring $ 45 i timen, og det føles utroligt foryngende. "

MERE: Zoneterapi for begyndere

5Jerrod Blandino, grundlægger, konfronteret kosmetik

Medstifter og kreativ direktør for Too Faced-kosmetik, er Blandino kendt for dybt pigmenterede, skimrende formler, der praler af en diehard følge af makeup junkies.

Klik igennem for at se Jerrods valg!

MERE: Falsk perfekt hud med makeup

6MORE: Beskyt dette uventede område fra solskader

PIK 1: Forvendt Bronzers

"Min søster Lisas mod og helbredelse gennem fjerde etape melanom inspirerede mig til at skabe branchens største samling bronzere, der gør det muligt for kvinder at opnå en naturlig bronzeret solbrun uden solen."

7PICK 2: Ruffled Sunbrellas

"Som Truvy sagde i Steel Magnolias," Skat, tiden marcherer på og i sidste ende indser du, at det marcherer på tværs af dit ansigt! "Jeg er besat med solblokerende parasoller, der kæmper for Father Time."

FORSKNING: Solskadet hud ser ældre ud

8PICK 3: Chubby Chihuahuas

"Jeg er en af ​​de vanvittige mennesker, der tror, ​​at deres elskede hundebarn er den mest dyrebare baby, der lever. Jeg elsker min chihuahua London, fordi han er fed og furry-perfekt til at knuse - har mere attitude end Elton John, og kan lide mig mere end nogen anden. "

MERE: Sundheds- og skønhedsfordelene ved at have en hund

9Pati Dubroff, Makeup Artist

En af dagens mest eftertragtede makeup-kunstnere, gør Dubroff til som Gwyneth Paltrow og Naomi Watts, breder glamour til siderne i Vogue og er en kreativ indflydelse hos Dior og Clarins.

Klik igennem for at se Patis valg!

QUIZ: Få din bedste øjenmakeup

10PICK 1: Clark's Botanicals Ultra Rich Lip Balms og Tin ...

"Lip balm er lige så vigtig som drikkevand. Når læberne ser frodige og hydreret, vågner hele ansigtet op. "

MERE: Få din smukkeste pout

11PICK 2: JumpSport Fitness Trampolines

"Hopping for endnu et par minutter får hjertet til at pumpe, lymfesystemet flyder, kerneforvirret og et smil på ansigtet!"

QUIZ: Hvor meget fitness passer du i din dag?

12PICK 3: H. Gillerman Organics

"Disse essentielle oliemidler ikke kun lugter guddommelig, men muskel-, bryst- og sinus- og rejseblandinger hjælper mig med at holde mig sund og afbalanceret."

13Dr. Frederic Brandt, Dermatolog

En leder i kosmetisk dermatologi i over 20 år, Dr. Brandt banebrydende brugen af ​​noninvasive procedurer, skabt en kult anti-aging hudpleje linje og har tendens til nogle af dagens største navne.

Klik igennem for at se Dr. Brandts valg!

QUIZ: Hvor sundt er din hud?

14MORE: Opskrifter til smuk hud

PICK 1: Dr. Brandt Collagen Booster

"Dette er mad til din hud, med aminosyrer og elastin, der hjælper med kollagenproduktion og forhindrer glykation for at holde kollagen og elastinfibrene sunde."

15GALLERY: The Best Yoga Socks & Shoes

PICK 2: Manduka Yoga Mat

"Denne tykke gummimåtte danner en fast skridsikker base til jordens legeme under yoga og er lavet af bæredygtige gummitræer."

16MORE: Vitamin A-kontroversen

PICK 3: Glød af Dr. Brandt

"Retinol er i sin højeste koncentration i en ikke-irriterende natformel, mens dagens produkt hydrerer og konverterer lys til rødt lys, hvilket stimulerer kollagenproduktionen."

17Siobhan O'Connor, grøn ekspert

En magasinredaktør og blogger, O'Connor, er medforfatter af "No More Dirty Looks: Sandheden om dine skønhedsprodukter og den ultimative guide til sikker og ren kosmetik."

Klik igennem for at se Siobhans valg!

MERE: Lucky Charms af de største navne i skønhed og mode

18GALLERI: Top 20 naturlige parfumer

PIK 1: Lotus Wei Uendelig Kærlighed Transformativ Parfume

"Blomstens essenser siges at forbedre dit humør og personlig magnetisme! Jeg anvender det før møder, datoer og hvis jeg føler mig vred. "

19PICK 2: Jivamukti Yoga School, NYC

"Jeg elsker blandingen af ​​åndelig lære, meditation og asana plus de tilbyder fantastiske massagebehandlinger, og caféen er fyldt med glutenfrie kager."

20PICK 3: Brooklyn Botanic Garden, NY

"Jeg elsker folket og ser på blomstringen og lægger mig rundt på græsset; min kæreste og jeg har været to gange i den sidste måned. "

KOLONNE: Naturen gør dig lykkeligere og sundere

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære