loader
bg-category
Hvordan virker hurtige tørre dråber?

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Har du det at vente på, at neglelakker tørrer?

Det gør jeg også Derfor bruger jeg næsten kun Mavala neglelak i disse dage. Jeg male dem på, og et par minutter senere kan jeg komme videre med mit liv.

De fleste neglelakker kan dog tage 5 til 10 minutter, hvis ikke mere at tørre. Det kan virke meget kort tid, men tro mig, det er masser af tid for mig at fuldstændig ødelægge min manicure. Derfor elsker jeg hurtige tørre dråber.

Ganske vist var min første foray i hurtige tørre dråber en katastrofe. Dråberne var for likviderede og mig også klodset, så hele mine hænder var helt gennemblødt i sagen. Men jeg begynder at hænge det nu og virkelig sætter pris på, hvor nyttige de er.

Så hvordan fungerer de?

Hvor hurtigt tørt falder arbejde

Neglelak indeholder opløsningsmidler, der skal udtrækkes, hvis du vil have dem tørre hurtigt. De mest almindelige er butylacetat, ethylacetat og isopropylalkohol. Disse er alle fede molekyler, der ikke kan lide vand. Så hvordan opløser du dem?

Ved at bruge lignende opløses som et princip. Eller i lejemål med en fedthed, der ikke kan lide vand. Normalt betyder det siliconer. Silikoner er fede og kan trække opløsningsmidlerne til overfladen af ​​neglelaket, så de kan fordampe hurtigere. Jo hurtigere de er trukket ud, jo hurtigere løber neglelaket.

Ganske cool, huh? Men der er lidt problemer. Silikoner er gode til at tegne opløsningsmidler fra de sidste lag af neglelak, men er ofte ikke i stand til at nå dem helt nederst.

Så hvis du kan lide at bruge standard 3 lag neglelak (i ​​hvilket tilfælde jeg byder dig, fordi noget mere end 1 lag er meget for meget for mig), kan det stadig tage et par minutter for din manicure at tørre fuldstændig. Men det tørrer meget hurtigere end det ville alene, så det er stadig værd at bruge dem.

Bundlinjen

Hvem sagde, at silikoner er dårlige? Når det kommer til neglelak, gør intet dem tørre hurtigere.

Bruger du hurtige tørre dråber? Lad mig også vide, om du nød dette indlæg, og hvis du gerne vil vide, hvordan andre skønhedsprodukter fungerer. 🙂

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære