loader
bg-category
Vanessa Hudgens på Festival Beauty, en Balanced Exercise Routine og hendes nye Cosmetics Launch

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Som dronning af Coachella kender Vanessa Hudgens en eller to ting om festival makeup. Faktisk er hun så kendt for hendes strålende sommer, at Hudgens selv landede et festival-tema samarbejde med kosmetikmærket SinfulColors, komplet med 12 negle nuancer og en øjenskygge palette.

Du kan også lide: Vanessa Hudgens mistede 10 pund i en måned fra at spise en af ​​disse hver dag

Da Hudgens hævder, at hun gør sin egen makeup til festivaler, besluttede vi at bede hende om hendes bedste tips i denne sæson, og overraskende har hendes foretrukne tip ikke noget at gøre med ansigts makeup. "Jeg elsker ombré negle lige nu til festival sæson-de er så let at gøre!" Hudgens siger. "Der er så mange fantastiske farver i [SinfulColors] samlingen, der ser så godt sammen. For at skabe dette udseende gør jeg en base frakke en farve, så tager jeg en lille makeup svamp og male den anden farve på den øverste del af neglen. "

#tb til denne fantastiske #ombreallday mani til #Festival dronningen selv ✨👑✨ @vanessahudgens havde nuancer #mystical og #aboutlastnight 🤩 #SCVanessa #SinfulColors

Et indlæg delt af SinfulColors (@sinfulcolors_official) den

Når det kommer til at holde sin krop Coachella klar, siger Hudgens, at hun foretrækker en mere robust øvelsesrutine i modsætning til en streng kost. "Min opskrift på motion, der virker for mig, spinder, yoga og pilates," forklarer Hudgens. "Yoga for min hygiejne, Pilates at forlænge og tone og spinning for cardio."

Selv om Hudgens foretrækker at træne ud over slankekure, ser hun stadig hvad hun spiser - især før fotoshoots. "Jeg har en kropstype, der kan lægge vægt meget let, så jeg ser hvad jeg spiser i et vist omfang," siger hun. "Jeg forsøger at holde fast ved ingen carbs, men det er også vigtigt at tillade dig nogle afligheder. Jeg elsker ramen, pizza og pasta, og jeg lader mig selv få det fordi du kun lever en gang." Prædik Vanessa, vi kunne ikke enig med dig mere.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer