loader
bg-category
De 12 bedste kendte frisurer i 2014

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Som hvert godt år var 2014 fyldt med berømtheder hugget, farvning og ellers fuldstændig omdannelse af deres hår. Nogle selv gjorde det mere end en gang (vi kigger på dig, Bey).

Her er nogle af vores favoritter, fra klassiske blondiner går mørkt til alle, og hendes mor får et lob.

1Selena Gomez

Hendes igen-igen-forholdet med Biebs til side, vi ved en ting sikkert om Selena Gomez: Hun ser sødt ud med pandehår.

2Ariana Grande

Queen of the Half Pony, Ariana Grande farvet hendes ombre låser en mere naturlig mørk brun skygge.

3Ellen Side

Det var et stort år for Ellen Page, der kom ud under en inspirerende tale, hun gav til menneskerettighedskampagnen tilbage i februar. Mens et hårklipp er ikke helt så modigt, er hendes udskæring en stor forandring fra hendes gamle lange låse.

4Nicole Richie s

Det føles som Nicole Richies hår har set alle skygge af regnbuen. Seneste? Meget simpelt sort.

5Beyoncé

Beyoncé ændrer hendes hår, hvad der virker som om hver anden uge, men et lob var et nyt udseende, selv for dette hår kameleon.

6Kristin Cavallari

... og Kristin Cavallari havde bolden i luften.

7Freida Pinto

L'Oréal Paris-talsmand Freida Pinto kunne heller ikke modstå årets frisure. Hun spik fuldstændig en midterlængde med den perfekte mængde tekstur.

8Elle

Den yngste Fanning søster Elle viste sig ved "The Boxtrolls" premiere med brunt hår - langt fra pigernes underskrift hvide blonde låse.

9Cara Delevingne

Supermodel Cara Delevingne farvede sine blonde tråde en karamel brun farve. Bare rolig, hun har ikke rørt sine øjenbryn.

10Jessica Alba

Jessica Alba brugte et Flipgram til at vise hendes hårtransformation fra brunette tilbage til en meget lys blonde. Vi kan ikke bestemme hvilken farve vi bedst kan lide på hende - hun ser også fabelagtig ud med.

11Megan Fox

En anden stjerne, der fangede lunfeberen, huggede Megan Fox hendes lange supermodel låse til et kortere og mere sofistikeret snit. Parret med det smukke farvestof job tror vi, at dette måske er hendes bedste frisure endnu.

12Lauren Conrad

Hair idol Lauren Conrad fik hvad hun beskriver som sin første hårklipp i år, handel i hendes signatur lange blonde bølger for et lob.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer