loader
bg-category
Kære L'Oreal, hvem tror du, du er?

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Kære L'Oreal,

du og jeg går wayyy tilbage. Faktisk er den første rødme og læbestift jeg nogensinde har købt tilbage, da jeg var 14, fra dig. Jeg havde ikke råd til mange mærker på det tidspunkt, og så spiste jeg mange timer på din skrank, hvor jeg valgte at købe, og derefter rushing hjem for at eksperimentere med mine nye godbidder. Selvfølgelig var jeg ikke særlig dygtig og rødmen fik mig til at ligne en klovn, og øjenskyggerne var ikke godt blandede, men vi praktiserede sammen og opnåede gode resultater i sidste ende.

Gennem årene har jeg opdaget andre og bedre mærker, men nu og da, når et af dine produkter fangede mit øje, ville jeg få det. Jeg må indrømme det meste af tiden, de var kun gennemsnitlige, men prisen var billig, og jeg troede Jeg fik hvad jeg betalte for. Fair nok. Jeg følte mig ikke snydt eller røvet. Men nu gør jeg det.

Dine priser, i hvert fald her i Italien og det meste af Europa, er støt stigende til at blive latterlige. Dine læbestifter og lipglosses spænder fra 14 til 16 euro ($ 19,00-22,00), dine rødder fra 14 til 18 euro ($ 19,00-25,00) og din mascarahandel på € 17 ($ 23,00)! Og disse er blot nogle få eksempler! Men alvorligt ?! Du er et mærke for apotek og disse priser er alt for høje til apoteksprodukter!

Hvorfor vil jeg bruge 17,00 € til et apotek mascara, da jeg med et par euro kunne købe en fra Collistar eller endda Chanel? Mascaraen ville i sidste ende vare i 6 måneder, og de vil bestemt ikke få mine vipper til at se ud som om jeg har forfalskninger (ingen mascara-kan), men i det mindste er de avancerede produkter med et prestigefyldt billede og elegant emballage. Når jeg deler med en 20 euro note til en Chanel mascara, køber jeg mere end en mascara. Jeg betaler for produktet, den klassiske emballage, mærket og alt det repræsenterer.

Men dig? Hvad tilbyder du mig for bare lidt mindre penge? En gennemsnitlig mascara pakket i et klæbrig rør, der ikke engang er værd at halve detailprisen. Bare giv mig en god grund til, hvorfor jeg stadig skal købe din makeup cos i øjeblikket, jeg kan ikke se endnu en lille lille. Du tror måske, du er Chanel eller Dior, men det er du ikke. Og du vil aldrig være. Så hvorfor opkræver så meget?

Er det på grund af din selvfølgelig meget dyre marketingkampagne? Hver gang jeg åbner mags, er der mindst 6 sider med dine annoncer, og hver side har en anden celeb! Jeg tror, ​​at celebs-godkendelser og steder på mags ikke kommer billig, men ærligt, hvis du brugte dine penge på at forbedre dine produkter i stedet for at betale høje beløb til celebs og mags for annoncepletter, så vil de endelig være værd at prissedlen og jeg kan fristes til at prøve noget fra dig igen. Men så længe du fortsætter med at frigive Cover Girl-produkter til Dior-priser, tager jeg mine penge et andet sted.

Men at tro at du kan oplade latterligt høje priser er ikke din eneste fejl. Du diskriminerer også asiatiske og afrikanske folk. Jeg var chokeret over at opdage, at i Frankrig (selvom det kan gælde for andre lande, ved jeg ikke rigtig), at sælge Garnier shampoo (et af dine mærker) du skal have hvid hud og franske forældre. Selvfølgelig gik sagen til retten, og du blev fundet skyldig, men stadig, hvad i helvede ?!

Deres undskyldning var, at hvide franske folk var mere tilbøjelige til at sælge shampoo i Frankrig, men jeg finder det latterligt. Når jeg (og alle andre) går til en butik for at købe en shampoo, et fundament eller hvad som helst, Jeg kunne ikke passe mindre, hvis SA eller værtinde har hvid eller sort hud, grønne eller brune øjne, rødt eller blondt hår, eller hvis hun er høj eller kort, fed eller mager, ung eller moden. Jeg er ligeglad med, hvor deres forældre er født, hvilken religiøse de bekæmmer eller hvilken politisk mening de har.

Nej, hvad det virkelig betyder er, at de ved, hvad de taler om. Og de fleste SA har ikke en anelse. 90% af tiden, når jeg går til en butik, skal jeg beskæftige mig med en 18 årig pige, der kun har været ansat i et par måneder, så arbejdsgiveren kan udnytte hende betale hende mindre og er slet ikke engang uddannet. Og det er ikke farven på deres hud, det får mig til at gå ud af butikken, tom hånd, hvis SA kender mindre end mig, så kan hun ikke hjælpe mig, og chancerne er, at hun kun vil få mig til at spilde min hårde- tjente penge.

Jeg kan ikke rigtig sige farvel, da du stadig gør min HG-conditioner (selvom det endda bliver for dyrt, så jeg kan søge efter alternativer snart), men jeg er meget skuffet over dig, og medmindre noget ændres, og du kommer ned på din piedestal Jeg tror ikke, jeg nogensinde vil prøve nogen af ​​dine kosmetik igen. Jeg vil altid huske vores første år sammen med kærlighed, men mine følelser over for dig er blevet forandret, og tingene bliver aldrig det samme igen mellem os. Det kunne have været så anderledes. Sikke en skam.

Gio

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer