loader
bg-category
Produktanmeldelse: Michael Todd Gel Eyeliner i Chokolade Creme

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Navn: Gel Eyeliner i Chokolade Creme Mærke: Michael Todd Størrelse: 2,0 g Pris: £9.50

Fra Love-makeup.co.uk s: Glat non-smudge er let at anvende formel indeholdende reflekterende partikler til et multimetrisk udseende.

Hvad jeg kunne lide: - meget pigmenteret - meget cremet, gælder smidigt - kan også bruges som base - smitter ikke - tørrer hurtigt - langlasting

Hvad jeg ikke kunne lide: - Denne særlige nuance er ikke tilgængelig på Michael Todd hjemmeside længere (men du kan stadig få det på Love-Makeup.co.uk!) - På grund af, hvor cremet det er, kan du ved et uheld afhente mere produkt end nødvendigt - produktet kan tørre overarbejde

Jeg kan ikke tro på, at jeg i de to år, jeg har blogget, aldrig har gennemgået en gel eyeliner! Nå, jeg synes det er på tide, at jeg afhjælper det og hvilken bedre måde at gøre det end at begynde med at tale om en af ​​mine favoritter, Michael Todd Gel Eyeliner i Chocolate Creme? Desværre kunne jeg ikke finde Chocolate Creme på Michael Todds hjemmeside, så jeg tror det kunne have været diskonteret eller noget, men det er stadig tilgængeligt på Love-makeup.co.uk, så hvis du er interesseret skynd dig og få din nu!

Chokolade Creme er en meget mørk brun skygge, der ser næsten sort ud, når den er påført, men den er ikke så hård og er derfor perfekt til at bruge på øjnene i løbet af dagen, når du vil have et mere blødt men stadig defineret udseende. Det er også meget pigmenteret, så du behøver kun at påføre et lag, og har den skarpeste konsistens jeg nogensinde har stødt på i en gel eyeliner.

På grund af dette gælder det jævnt, hvilket gør det nemt at oprette både tynde og tykke linjer. Den eneste ulempe er, at på grund af cremen er det nemt at hente lidt mere produkt end nødvendigt, så vær forsigtig med din pensel. Desuden fungerer denne eyeliner meget godt som en base for øjenskygger og kan let smøres for et mere smukt udseende.

Men en gang tørret (og det tørrer hurtigt), vil det blive lagt hele dagen uden at falme eller smudre. Jeg har kun prøvet det med en primer nedenunder, men jeg er ikke sikker på, hvor lang tid det vil vare på egen hånd, men det går godt, når det bruges som en base, så du burde være ok, så længe du ikke har olieagtige låg .

Gelforingen er pakket i en sød lille krukke med et sort låg. Som med alle andre geliner skal du være hurtig, når du anvender den, og sørg for at du ikke udsætter produktet for længere tid end nødvendigt, eller det vil tørre ud og blive sværere at bruge overarbejde. Dette er imidlertid et problem, der er fælles med alle gel eyeliners, og jeg er altid hurtig til at lukke hætten på krukken tæt efter at jeg har købt det beløb, jeg har brug for, så det ikke generer mig.

Tilgængelig på: Love-makeup.co.uk

Resumé Michael Todd Gel Eyeliner i Chocolate Creme er en meget pigmenteret, meget creme gel liner, der gælder som en drøm og giver en uigennemsigtig dækning i et lag. Det kan også bruges som en base for øjenskygge. Det tørrer hurtigt og varer lang uden at smudre. Vær dog forsigtig, da gel liners kan tørre ud, når de ofte udsættes for luft for længe, ​​og denne særlige nuance er kun tilgængelig på Love-Makeup.co.uk

Rating: 4.5 / 5

Afsløring: Denne vare blev sendt af Sue of Love-makeup.co.uk til overvejelse. For mere information, se min ansvarsfraskrivelse.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære