loader
bg-category
Gigi Hadid åbner op om hendes skiftende kropsform

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Hvis der er et navn i modellering, kan du kreditere med at synes at have det hele, det er Gigi Hadid. Muligvis det mest bemærkelsesværdige navn i supermodellens næste generiske lejr, ser den 22-årige stunner allerede tilbage på hendes pre-modelleringsdage og de ting, hun har måttet opgive for at blive det største navn i modelleringsbranchen.

Til forsiden til Harper BazaarMay's udgave satte Hadid sig sammen med god ven Blake Lively for en venlig, fortælle-all-chat for at diskutere de mange hatte, modellen, fotografen og undertiden gæstedesigneren bærer inden for branchen, og hvordan hun beskæftiger sig med udvendige spekulationer om ændringer i hendes krop .

Et indlæg delt af Gigi Hadid (@gigihadid) den

"I dag er folk hurtigt til at sige," Jeg plejede at elske Gigs legeme, og nu gav hun bare ind. "" Fortæller hun Lively. "Men jeg er ikke mager, fordi jeg gav ind til branchen. Da jeg havde en mere atletisk figur, var jeg stolt af min krop, fordi jeg var en fantastisk volleyballspiller og ridder. Men efter at have opdaget, at jeg har Hashimoto [en autoimmun sygdom], havde jeg brug for at spise sundt og træne ud. Det var underligt som en teenager, der beskæftiger sig med dette, da alle mine venner kunne spise McDonald's og det ville ikke påvirke dem. "

Ved at se udviklingen af ​​internetkommentarer støder på sin ven førstehånds, forstår Lively sine frustrationer med at behandle internetkommentarer og outsideres meninger om hendes krop. "Du har været på begge sider af det," tilføjer Lively. "Du var kæmmet for at være" for stor ", da du først begyndte at modellere. Og nu er du kropsskammet for at være 'for mager'. "

Uanset den kollektive opfattelse om, hvilken slags model krop hun besidder, siger Hadid, at hun elsker sig selv som det er, men hvis hun ikke står over for fysiske udfordringer på grund af hendes sygdom, foretrækker hun at have en mere rigelig figur. "Hvis jeg kunne vælge, ville jeg have min røv tilbage, og jeg ville have de bryster jeg havde for nogle år siden. Men ærligt kan vi ikke se tilbage med beklagelse. Jeg elskede min krop så, og jeg elsker min krop nu, "siger hun.

Jeff Kravitz / AMA2015 / Bidragyder / Getty Images

Én ting er tydeligt for den lithe model, i den modne alder af 22, har hun allerede lært at sætte pris på, hvordan hun ser ud nu og for at blokere for den ekstra støj. "Den, der læser dette, vil have dig til at indse, at tre år fra nu vil du se tilbage på et billede fra denne tidsperiode og være som:" Wow, jeg var så varm. Hvorfor følte jeg mig så dårligt om mig selv på grund af noget dumt, som nogen sagde? '"

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære