loader
bg-category
7 Celebs Channeling "The Hunger Games" Med Fishtail Braids

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Uanset om du er fan af "The Hunger Games", har du sikkert misundt den fantastiske fletning Katniss Everdeen bærer gennem filmene. Bare rolig, vi føler også ilden. Og ikke overraskende, det er også de fleste celebs. Hver bevæbnet med deres egen version af den berømte Katniss fletning, har disse syv berømtheder forstærket deres spil til badass-chic.

1Meta Golding

Som en af ​​hyldestene fra "The Hunger Games: Catching Fire", er det kun hensigtsmæssigt, at denne bombehul ville komme til "Mockingjay" premieren med en fishtail fletning, der ville gøre hendes distrikt stolt.

2Christina Millan

Ser rødt ud, med en stødende hals, lyse læber og slanke fletninger, deltog popsanger Christina MilianLatina Magazines 'Hollywood HOT List-fest med en stil, der blænder enhver "Hunger Games" hyldest.

3Mackenzie Foy

At bevise "Katniss flettet" kan blødgøres, denne stjerne deltog i sin "Interstellar" film premiere i en lidt mere delikat version af denne hårde pige stil. Pretty, skræddersyede krammede tråde og en rosenrød læbe gav dette udseende en subtil skønhed.

4Amanda Seyfried

Simpel endnu sexet, Amanda Seyfriend er ikke bange for at trække hendes hår tilbage og vise sine fantastiske funktioner. Kontrasten mellem hendes stramme fletninger, der fører til løse bølger giver mulighed for en elegant finish.

5Beth Ostrosky Stern

Med en side fransk fletning, der fører til en lang fiskestiv, frigiver Beth Ostrosky Stern sin indre kriger med denne slående sidefletning.

6Nina Dobrev

Dug i trenden tidligt, "Vampyr Diaries" stjerne Nina Dobrev teksturerer hendes flettet udseende for at sejre over alle andre med en tyk, bølget stil. Holde denne fletning chunky tilføjer en dimension af smukke, tousled tresses.

7Alexa Chung

Elegant og sofistikeret, model / vært / designer Alexa Chung rockede en poleret fletning for at gøre et helvede af en erklæring. Denne glatte, klassiske stil med en mellemdel er svært at trække af, men i typisk It-girl mode har hun ingen problemer med at få det til at fungere.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer