loader
bg-category
NYC Slashing Victim gennemgår en fantastisk transformation 6 måneder efter episode

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

I løbet af januar gjorde 24-årige Amanda Morris hvad millioner af andre new yorkere gør hver dag - går på arbejde. Da hun kom inden for en halv blok fra hendes job i Chelsea, løb en fremmed op til hende og gjorde det utænkelige: slashed hende på siden af ​​ansigtet i hvad der var et helt tilfældigt angreb.

Morris gjorde det til arbejde, kaldet 911 og ledes til hospitalet, hvor hun fik syv sting til at lukke tomme lange sår over og under hendes læber såvel som på næsen.

Morris: "Jeg var så nervøs i starten, fordi jeg ikke vidste hvad jeg kunne forvente. Det er sjovt at møde folk, der allerede ved, hvem du er, men du kender dem ikke. Umiddelbart bemærkede jeg, hvor jordnær og venlig Dr. Bhanusali var, plus hans lægeuddannelse / baggrund var så imponerende, at jeg var i gode hænder. "

Dr. Bhanusali: "Jeg startede ved at injicere nogle af de hævede områder med kenalog og recontourer næsen med en skalpel for at genskabe den naturlige krumning. Jeg behandlede hende med Limelight IPL (ved Cutera) for at behandle erytem (rødme) og startede hende på CE Ferulic af SkinCeuticals for at hjælpe med at opdrage helingsprocessen og stimulere kollagen. Jeg genoptager nu området med Laser Genesis (ved Cutera) for at forbedre områdets følelse og få det til det punkt, hvor det i det væsentlige ikke længere er synligt. Jeg bruger en teknik kaldet D.A.P.T. behandling (Device Assisted Precision Therapy), som bruger dermatologiske indretninger til bedre at levere præcisions topiske blandinger i huden. Aktuelt varierer fra person til person og vælges omhyggeligt for at sikre maksimal forbedring. "

Du vil måske også syntes om: De kosmetiske behandlinger, som mennesker beder om mest

Morris: "Jeg er temmelig slynget med nåle og ting, men han fik mig til at føle mig meget komfortabel med det samme og jeg havde ikke noget problem at gå tilbage til behandlinger efter det. Han sagde endda, at han ville ringe sin assistent i at holde min hånd, hvis jeg havde brug for det! "

Dr. Bhanusali: "I de sidste par år har der mange gennembrud i laserterapi. Fra kosmetisk foryngelse til vanskelige behandlingsår er der mange flere muligheder end nogensinde før. For folk der kæmper med ar fra traumer eller andre årsager, er der nu håb. Det er vigtigt at få behandling hurtigere end senere og husk at det kan tage et stykke tid, men det bliver bedre. "

Du vil måske også syntes om: Hvad du skal huske, hvis du overvejer injektionsprodukter

Morris: "Noget Marla Hansen fortalte mig at skulle omfavne, at dit liv er forandret, det gamle er du væk, og du bliver nødt til at finde dig selv igen. Jeg var klar til at acceptere, at jeg muligvis ville leve med en påmindelse om en vanskelig tid i mit liv på mit ansigt for evigt, men takket være fantastiske fremskridt inden for hudpleje har du andre muligheder. Jeg er så heldig at have mødt Dr. Bhanusali og føler mig meget glad. Jeg tror virkelig, at alt sker af en grund. "

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer