loader
bg-category
Endelig, en Mascara, der markerer alle æskerne

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Mascara er min mindst fave produkt at gennemgå.

Det er bare så svært at finde en god, er det ikke? Når de ikke ser for naturlige ud (som jeg hader), har de store wands, der deponerer mascara over øjenlågene eller smitter som skøre. Alligevel har de en så kort holdbarhed, jeg føler at jeg skal bruge dem i mindst tre måneder, før de skifter til en ny. * Suk *

Så nu ved du hvorfor jeg ikke gennemgår mange mascaraer. Men jeg må fortælle dig om denne ene, fordi jeg absolut elsker det. Jeg taler om MustaeV Maxi Volume Mascara.

Nu er volumenet ikke så stort som navnet antyder, og ikke så tæt på som maxi som min elskede Pupa Vamp! Mascara, som giver mig det falske lash look med bare en frakke. Men det er mere voluminøst end 90% af voluminerende mascaras, jeg har prøvet, hvilket er temmelig imponerende, hvis du spørger mig.

MustaeV er en af ​​de mascaraer, der giver livet til lige korte og sparsomme vipper og får dem til at sige "hej, jeg er her!". Det gør dine vipper bemærkelsesværdige, men ikke for mærkbare, hvilket er fantastisk, fordi det betyder, at jeg kan bære det både i løbet af dagen, selv når jeg har et arbejdsmøde og om natten, når jeg går ud på fest.

Selvfølgelig ser det ud til at det er lidt falmet. Men, der er ingen pletter indsigt. MustaeV Maxi Volume Mascara har aldrig forvandlet mig til en panda (i det mindste endnu ikke). Det sort farve er meget intens, som hjælper med at få mine øjne til at blive endnu mere intense.

Det er nemt at aflevere det på alle vipper, fra den korteste til den længste, med den tynde stav. Jeg elsker denne type stav, fordi den adskiller vipper rigtig godt og deponerer mascaraen, hvor den skal gå: vipper, ikke øjenlåg. Det føles så godt, at jeg ikke har min øjenmakeup ødelagt af mascara for en gang!

BUNDLINJENFordele: Tilføjer volumen og længde til vipper, men uden altid at se over toppen; Slanke wands adskiller vipper godt; Intense sort skygge; Klumper ikke; Ingen smudging; Langvarig.

Ulemper: Hvis du vil have en falsk vipper ser, er det ikke for dig.

Resumé: MustaeV Maxi Volume Mascara forlænger, adskiller og tykker vipper for et intens, men ikke over-the-top look. Plus, det varer længe uden smudging.

Pris og ledighed: 18,00 £ på MustaeV.

Bedømmelse: 4/5

PR Prøve.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære