loader
bg-category
Den uventede sandhed om skønhedsprodukters udløbsdatoer

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Maden i dit køleskab synes at skrige ud, når det er tid til at kaste det, men hvad med de skønhedsprodukter, der bor i dit badeværelse? Det ser ud til, at hvis de stadig arbejder, er de stadig værd at hænge på ... men er det virkelig den bedste regel at leve af? Ikke nødvendigvis. Her er hvad du behøver at vide for at sikre, at dine produkter ikke er forbi deres holdbarhedstid: Retningslinjer er frivilligeFDA kræver ikke kosmetiske producenter at udskrive en udløbsdato på deres produkter. Imidlertid anbefales de fleste produkter at blive testet med tre års mellemrum.

Du vil måske også syntes om: Forfalsket skønhed: Sådan spot falske skønhedsprodukter

Øjeprodukter behøver ekstra overvejelseFDA erkender, at alt, hvad der nærmer sig eller i øjenområdet, kræver særlig opmærksomhed. Mere specifikt står de under regel om, at mascaras skal kasseres to til fire måneder efter køb og kasseres straks, hvis du har nogen form for øjeninfektion eller (omend mindre risiko), hvis det føles "tør", når du anvender det.

Alle naturprodukter kræver særlig opmærksomhedIfølge FDA kan alle naturlige produkter komme med en kortere holdbarhed - især hvis de ikke bruger konserveringsmidler.

Solcreme er ret ligefremFordi solcreme er teknisk reguleret som over-the-counter medicin, får de et højere niveau af stringens når det kommer til udløbsdatoer. De fleste solbeskyttere har i dag printet på etiketten (se produktets øverste kant og der skal være en meget klar måned og dato). Hvis det ikke gør det, skriv ned den dato, du købte den på flasken, og smid den ud, når du rammer et år. En anden god tommelfingerregel: Hvis farven eller konsistensen ser anderledes ut end når du købte den, er det tid til at kaste det.

For mere skønhedsrådgivning, følg os på Pinterest!

Følg NewBeauty Magazines bestyrelse Skønhedstips og tricks på Pinterest.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer