loader
bg-category
De 5 mest smigrende frisurer til kvinder i deres 40'ere

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Ligesom der er frisurer, der smigrer bestemte ansigtsformer, er der også frisurer, der flatter forskellige aldersgrupper. For at finde de mest smigrende frisurer til kvinder i deres 40'ere, gik vi sammen med kendte hår stylist og senior stylist for Warren Tricomi, Marc Mena og Abraham Sprinkle, internationalt kreativt teammedlem for Keratin Complex, for at vælge deres hjerner, hvilke stilarter der passer bedst denne aldersgruppe.

"Det største kamp kvinder over 40 beskæftiger sig med er tyngdekraften", siger Sprinkle. "Dette synes at være begyndelsen af ​​alderen begynder at gøre sit udseende. At have en smigrende snit er vigtig for at bekæmpe dette. "

Du kan også lide: Sådan vælger du den mest smigrende hårdel til din ansigtsform

Mena foreslår en wob-eller bølget bob-for kvinder i deres 40'ere. "Det har krop og bevægelse, og længden er meget aldersmæssig. Den bedste måde at opnå det på er med Kerastase Volumizing Mousse ($ 40), "siger han og foreslår at anvende den på håndklædetørret hår. "Brug en efterbehandling spray, såsom Pantene Flexible Hairspray ($ 6), når udseendet er opnået for at holde det på plads."

Sprinkle antyder en klassisk square bob, og understreger, at du er opmærksom på hvor længden rammer på dit ansigt. "Det vigtigste her er at sikre, at det falder lidt under din hage", siger han og forklarer, at hvis boben rammer det rigtige sted, kan den hjælpe med at maske en hængende hage.

For den krøllehårede 40-årige foreslår Sprinkle en lagdelt bob. "En lagdelt bob er et sikkert valg, da du bruger et skumprodukt, som Keratin Complex Vita Volume ($ 25), kan give større volumen til toppen af ​​dit hoved, hvilket modvirker tegn på bløde kinder."

Mena anbefaler også et mellemlangt lagdelt snit med et blødt slag. "Det rammer ansigtet meget godt, og panden blødgør ansigtet for at holde et ungdommeligt udseende." Hvis du vil gå kortere, kan Sprinkle også lide en kort pixie. "Det tilføjer øjeblikkelig ungdom! Nøglen her gør finishen rodet med en struktureret pomade som Keratin Complex Mold Me ($ 24).

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære