loader
bg-category
Hvad skal man vide, før man går ind for en kosmetisk behandling

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

At omdanne dit udseende er en vigtig beslutning, men du skal ikke ofre kvalitetssorg for omkostninger. Før du fortsætter med en procedure, er det vigtigt at være så informeret som muligt om alle stadier i processen og basere din beslutning på mere end bare prisen. Følg disse trin for at styrke dig selv med viden for at gøre det bedste valg for din skønhed, sundhed og sikkerhed.

Trin 1: Vælg en kvalificeret lægeNår man overvejer kosmetisk forstærkning, hvad enten det er kirurgisk eller ikke-kirurgisk, er der ingen erstatning for sikkerhed, hvorfor det er vigtigt at vælge en dygtig, velopdragen læge, du kan stole på.

At finde en læge er svært, men at finde den rigtige til at imødekomme dine specifikke behov kan være ret forvirrende. Ikke hver praktiserende læge er udstyret til at gøre hver enkelt æstetisk behandling. For at sikre et optimalt resultat skal du og din valgte læge se øje med øjet og være på samme side med hensyn til forventninger. Som din søgning begynder, er nogle vigtige kvalifikationer at huske på, at lægen er bestyrelsescertificeret, praktiserer inden for rækkevidde (udfører kun de procedurer, han eller hun er blevet uddannet i) og vides at være hæderlig og etisk. Vælg en læge, som virkelig forstår dine æstetiske bekymringer og mål og kan udføre den rigtige procedure for dig.

Trin 2: Undersøg din procedureAt lave dit hjemmearbejde er nøglen, men vær sikker på at få dig til at få den mest nøjagtige information til rådighed. Selvom der er meget information til potentielle patienter online, skal du skelne hvad der er sandt, og hvad er hearsay og basere din viden om troværdige oplysninger. Lav en liste over spørgsmål forud for dit kontorbesøg og noter under din konsultation. Din læge skal kunne besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have om din særlige procedure.

Trin 3: Kom til din konsultation forberedtUnder din konsultation vil din læge spørge om dine æstetiske mål, inden du anbefaler detaljerede behandlingsmuligheder. Dette er den rette tid til at gå over eventuelle spørgsmål, du måtte have, der vil hjælpe dig med at træffe informerede beslutninger.

Lægen bør gennemgå dine personlige bekymringer og dine ønskede æstetiske mål og arbejde sammen med dig for at udarbejde en tilpasset plan baseret på dine specifikke behov. Hver foreslået behandlingsmulighed bør forklares på en måde, som du forstår, og beskriver omfanget af proceduren og de forventede resultater samt eventuelle bivirkninger eller risici. Du bør diskutere dine anæstesi- og genoprettelsesmuligheder og de forventede resultater forbundet med hver procedure. Spørg din læge, hvor mange gange han eller hun har udført den procedure, du er interesseret i og anmode om før og efter fotografier af de opnåede resultater. Din generelle helbred og eventuelle medicinske tilstande skal også diskuteres. Inden behandlingen fortsættes, er informeret samtykke et must. Selvom du tidligere har haft den samme behandling, kræver hver procedure dit samtykke.

Spørgsmål at overveje at spørge

  • Hvor mange af disse typer procedurer har du udført?
  • Og kan du vise mig dine før og efter billeder?
  • Er der noget du anbefaler, jeg gør før min procedure for at sikre bedre resultater eller hurtigere opsving?
  • Hvad er risikoen forbundet med denne procedure?
  • Er der nogen alternative behandlinger?
  • Hvilket forberedelse kræves dagen før og formiddagen af ​​min procedure?
  • Skal mine regelmæssige medicin blive taget om morgenen i min procedure?
  • Hvornår skal jeg ankomme? Skal nogen køre mig?

Hvad det vil kosteDer er mange variabler, der påvirker de samlede omkostninger ved en procedure. Geografisk beliggenhed, samt din læge træning, erfaring og omdømme, kan i høj grad påvirke hans eller hendes gebyrer. At kende de nationale gennemsnit af de mest populære procedurer er et godt udgangspunkt for at diskutere din lægeafgift. Ifølge en rapport fra Det Amerikanske Samfund for Plastikkirurger (ASPS) tilbragte amerikanerne hele 16 milliarder dollar på plastikkirurgi og elektive procedurer i 2016. Rapporten bryder også ned de nationale gennemsnitlige omkostninger for de mest populære kosmetisk kirurgiske og minimalt invasive procedurer.

PlastikkirurgiFacelift: $ 7,048Rhinoplasty: $ 5.046Brystforstørrelse: $ 3.719Tummy Tuck: $ 5,798Fedtsugning: $ 3.200Buttock augmentation: $ 4,356

Ikke-invasive behandlingerRynkeudsvindere (som Botox Cosmetic, Dysport eller Xeomin): $ 385Hudfyldere (som Juvéderm eller Restylane): $ 644Laser hud resurfacing: $ 433Kemisk skræl: $ 673Microdermabrasion: $ 138

Før du løber ud til den mest overkommelige læge i dit område, skal du sørge for at basere din beslutning om din æstetiske behandling på mere end bare prisen. Omkostningerne ved enhver behandling eller procedure er ikke lige så vigtige som at gøre din due diligence og vælge en kirurg, hvis primære fokus er din sikkerhed.

Få de smukke resultater, du ønsker, med en smuk måde at betale for det. CareCredit er et sundheds-, skønheds- og wellness kreditkort dedikeret til at hjælpe millioner af patienter med at få den pleje, de ønsker og har brug for, ved at tilbyde specielle finansieringsmuligheder til at passe ind i dit månedlige budget. Du kan bruge CareCredit kreditkort til kosmetisk kirurgi, dermatologi, injicerbare stoffer, fyldstoffer, laserbehandlinger, hudplejeprodukter, medicinske procedurer, deductibles og meget mere for at betale for dine æstetiske behov i håndterbare betalinger i stedet for et engangsbeløb.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer