loader
bg-category
5 måder at se yngre øjeblikkeligt med makeup

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Mens rynker kommer sammen med det aldrende territorium, er der måder at holde din hud ude fra at vise sin alder. Celebrity makeup artist Liset Garza deler sine tips og tricks til at bruge daglige makeupprodukter til at skjule de irriterende linjer.

Påfør din fugtighedscreme den rigtige mådeHvert stort makeup look starter med en god fugtighedscreme (hun anbefaler Orlane Paris SuperMoisturizer Light Cream, $ 165). Men, hvordan du anvender er lige så vigtig som hvad du bruger. "Jeg elsker, når huden er lidt fugtig lige efter at du har vasket dit ansigt, og du kan massere på din fugtighedscreme som om nogen giver dig en mini ansigtsbehandling," siger Garza. Resultatet? En øjeblikkelig glød måde, før du anvender sminke.

Du vil måske også syntes om: Nemmeste tricks for at få dine øjne til at se yngre ud

Brug en tonet fugtighedscreme"For ungdommelig og glødende hud, invester i et tonet fugtighedscreme med en gullig base til det," foreslår Garza. "Det opvarmer huden for et øjebliks ungdommeligt udseende." For et endnu mere naturligt udseende anbefaler hun at bruge dine hænder til at anvende det. Hendes yndlingsmærke? "Jeg elsker Laura Mercier Tinted Moisturizer."

Cream Blushes er vejen at gåFor kinnfarve, der glider på (og ikke vil slå sig ned i dine rynker), bør creme rødme være din go-to. Med nogle få swipes med fingerspidserne på dine kinder på æbler får du naturlig farve og en ungdommelig glød. Vi kan lide Maybelline New York Master Glaze Blush Sticks ($ 9).

Gå nøgneFordi læber har tendens til at blive mindre med alderen, falske yngre og fyldige læber med en naturligt nøgne farve. Garzas personlige favorit er Burt's Bees Tinted Lip Balm ($ 7), der ikke kun fugter, men også tilføjer lige den rigtige mængde farve.

Forbedre disse øjneTag fokus væk fra dine fine linjer og bring det til øjnene med den rigtige eyeliner. Garza anbefaler at udskifte din sorte skygge for en brun en. "Dine vipper vil se mere fulde og mere naturlige," siger hun. Den bedste måde at gøre det på er at bruge en gelforing, fordi de er nemme at styre og levere den rige farve, du har brug for. "Min favorit en at bruge er Bobbi Brown Long Wear Gel Liner ($ 25)."

For mere makeup inspiration, følg os på Pinterest!Følg NewBeauty Magazines bestyrelse Perfect Makeup on Pinterest.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære