loader
bg-category
Ekspert tricks til at finde den rigtige Foundation Shade

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Det første og mest afgørende trin i ethvert godt skønhedssyn er at have den nøjagtige grundskygge for din hud. Selv om det ser ud til at være simpelt, kan du vælge den forkerte nuance til din hudflade, hvis du ser i spejlet i badeværelset. Vi spurgte en top makeup kunstner for nogle af hans tips om, hvordan man sikrer, at du vælger den rigtige skygge hver gang.

Ifølge Benefit Cosmetics makeup mester Jose Rivera er hemmeligheden til det perfekte match at afdække, hvad der definerer din hudtone og selve fundamentet og tilføjer, at undertonen, eller hvad der ligger under din hudens overfladetone (rosiness osv.) Er Hvad skal matche din fonds undertone. "En god måde at afdække på dette er min prøvede og sande test for undertone-se på indersiden af ​​dine håndled og afgøre, om dine blodårer virker mere grønne / blågrønne, lilla / blålige eller ikke," forklarer Rivera. Hvis dine blodårer virker grønnere, har du sandsynligvis gule eller varme undertoner; hvis de ser mere lilla ud, har du sandsynligvis lyserøde eller kølige undertoner, og hvis du ikke ser nogen af ​​disse farver, har du sandsynligvis neutrale undertoner eller en balance mellem gul og pink.

Du vil måske også syntes om: 4 Ekspert Tips til Brug af Bronze Makeup

Nu hvor du har formlen for at finde det fundament, der passer til din undertone, hvad er den bedste måde at teste produkter i butikken på? Rivera forklarer, at niveauet af dækning, du sigter mod at opnå med dit fundament, skal påvirke, hvor du tester det på dit ansigt:

· Hvis du leder efter et mere rent udseende, test i midten af ​​dit ansigt, fordi lidt sminke vil blive brugt, og oftere er ansigtets centrum, hvor den mest korrekte brug er nødvendig på grund af aktive oliekirtler.

· Hvis du er i fuld dækning, test produktet på din kæbe for at sikre, at dit ansigt ender med at tilpasse din hals uden at anvende den på din hals.

For pulverfundament anbefaler Rivera at placere dine tre skyggebånd ned på din hud og derefter sprøjte et væv med en hydratiserende spray før du trykker den over striberne for at oxidere farverne (hvilket er din hud vil gøre produktet efter iført det) for at afdække dit perfekte match.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer