loader
bg-category
7 ekspert tips, der skærer din blødtørretid i halvdelen

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

En selv-blæsning kan være vanskelig: Den tid det indebærer, den mindre arm akrobatik det medfører, og svedeniveauet, som kan begynde at akkumulere fra varmen fra tørretumbleren, kan være en retfærdig udfordring. Men ikke sprint til salonen helt endnu; disse syv tips fra master stylist Ilda Plaka på Salon Ziba i New York kan hjælpe med at gøre hjemme-hjemme rutinen meget lettere.

Post-Shower TrinSå snart du træder ud af brusebadet, så prøv at presse så meget vand ud af dit hår som muligt - men gør ikke fejlen ved at dublere dit håndklæde med det samme. Ifølge Plaka holder du det på hovedet i to til fem minutter efter at vasken absorberer meget mere af vandet, end du tror.

Du kan også lide: Genius tricks til at eliminere Frizz og gøre hårvolumen sidst

Beskyt dine strandeInden du trykker på tænd / sluk-knappen på din tørretumbler, skal du altid anvende et termisk beskyttelsesmiddel.

Gå til rødderneBegynd din tørtørr ved at bruge dine fingre til at lede luft mod rødderne på dit hår. "Dette kan gøres i op til fem minutter, afhængigt af din hårtekstur og det nødvendige volumen," siger Plaka.

Tag en pauseTræthedsfornemmelse? Tag en pause, sluk for tørretumbleren og børst håret med en flad paddelbørste. Dette trin hjælper med at glatte dit hår, hvilket også gør det muligt at tørre hurtigere og jævnt. Ifølge Plaka er det også et trick, der ofte bruges backstage på Fashion Week for hurtigere runway blowouts.

Arbejde fra bagsidenBrug en mellemrund børste, del dit hår i sektioner og begynd at tørre fra bagsiden, fremad. Men hvis du har pande, anbefaler Plaka at arbejde på dem først.

Sektion It OutDu har sikkert set på, at din yndlingssalon gør dette trin. "En anden måde du kan fremskynde tørretiden er at snitte dit hår og derefter glatte det før tørring," siger Plaka. Derefter kan en to-børste teknik være meget effektiv (og det er ikke så vanskelig som det ser ud)! "Mens du tørrer, skal du bruge en flad børste til at glatte dit hår, så tag de enkelte dele af håret og rul dem rundt om en rund pensel. Så hold dem der i et par sekunder for at lade dem indstille. Når du ruller børsten, skal du sørge for ikke at trække dit hår. En indstilling creme eller mousse kan hjælpe med at sætte dit udseende. "

Få en behandlingIn-salon udglatning behandlinger som keratin behandlinger kan også reducere tørretiden ved at udjævne overfladen af ​​håret akslen.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære