loader
bg-category
Hvorfor voksenacne er på opstanden

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Så meget er blevet sagt om alle årsagerne til, at voksen acne ser ud til at være stigende, men for alle, der lider af det, er det eneste, de virkelig vil høre, en løsning, der virker - og en liste over tiltalere, de skal holde sig væk fra.

Ifølge Stephanie Torres, æstetiker på The Spa at Delamar i Greenwich, CT, er der ifølge hendes erfaring tre ting, der kommer op igen og igen som de største breakout-skyldige: hormoner, stress og kost. Så ud over at forsøge at slappe af og helt omlægge dine hormoner, prøv disse syv swaps og tips, som alle Torres siger gør den største forskel i hendes klients hud:

Drik mere vand. "Dette er så nemt og nummeret en ting der kan gøre en forskel."

Du vil måske også syntes om: Er det Acne eller noget andet?

Se GMO'erne- og noget højt i sukker. "Forarbejdede fødevarer er så højt i sukkerindhold, og der er så mange hormoner i mejeri, der virkelig kan gøre et tal på din hud."

Prøv at gå organisk. Selv om det selvfølgelig ikke er det nemmeste for fødevarebytter, siger Torres, at hun ser en fysisk forskel i sine klients porer, der spiser organisk - især dem, der er helt veganske. "Deres hud er skinnende og deres porer er klarere og mindre. Deres kroppe behøver ikke at arbejde så svært at fjerne alle de forarbejdede ting. "

Læg op på fisk. På grund af omegas er de det, der giver hudens lysstyrke.

Har en side af broccoli. "Dette er en god mad til hudrensning, fordi den har vitaminer A, B, C og K og antioxidanter og også bekæmper skade på frie radikaler", siger Torres og tilføjer, at der spiser lidt brun ris med det også godt for huden.

Snack på nødder. Fordi de er fyldt med zink, kan de faktisk kæmpe for bakterielle bakterier, ifølge Torres.

Overvej at skære på kaffe. Torres siger, at hvis man drikker for meget kaffe, kan man få en sløvhed på huden, fordi det resulterer i, at der ikke kommer ilt på overfladen.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære