loader
bg-category
Har vi brugt øreringe forkert hele denne tid?

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Det er den lille plastiske cirkel, der lancerede en internet-bred debat: en plastisk ørering tilbage.

I et nu-viralt billede tweet Chelsea Smith sin opdagelse, at den klare plastkomponent, set på mange øreringe, kan faktisk fjernes. Men skal vi?

For at komme til bunden vendte vi os til West Palm Beach, FL, dermatologen, Kenneth Beer, MD, for at se på nogen sundhedsmæssige og kosmetiske effekter af at bære (eller ikke iført!) Det pludselig kontroversielle stykke.

"Det afhænger kun af plastikets størrelse og konfiguration. Hvis det er bredt, vil det nok hjælpe, "sagde Dr. Beer.

Han uddybede på, at jo tungere ørestenen er, desto mere støtter dit ørebehov, hvorfor en større plastikbag er mere effektiv. Hvis plastikstykket er lille, kan du sikkert kaste det.

Ikke desto mindre kan plastik ryggen ikke skade; de hjælper kun med at forhindre skade. Dr. Beer forklarede, at øreringe har tendens til at trække øret ned, hvilket resulterer i en strakt ørelove og et længere ørepierende hul. Plastic ryggen kan hjælpe dig med at undgå dette problem, men hvis skaden allerede er gjort, er du ikke nødvendigvis forsvundet. Der er foranstaltninger, du kan tage for at reparere din beskadigede øreprop.

"Det, vi plejer at gøre, er enten kirurgisk omformet ørepinden og tager noget af overskuddet ud, hvilket er en temmelig let in-office-procedure, eller vi injicerer Restylane eller Juvéderm ind i det, og det fungerer også godt," sagde Dr. . Øl. Han bemærkede også, at han lejlighedsvis vil bruge en laser til at stramme ørebenet, men en injektion får normalt arbejdet. Disse resultater er ikke permanente, men forventes at vare mellem ni og 12 måneder, før du skal betale din læge for en oprydning.

Og efter nogle undersøgelser ser det ud som om plastikørring er ikke altid et absolut must, men hvis du vil spille det sikkert, er du bedre i stand til at holde dem på.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer