loader
bg-category
De bedste ingredienser, der fungerer bedre sammen

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Hver skønhedsingrediens fungerer fint alene. Men i nogle tilfælde fører parring af en ingrediens til en anden kun til bedre resultater. San Francisco dermatolog Vic Narurkar, MD, siger årsagen til, at ingredienser ofte er parret sammen, er fordi der er synergi mellem forskellige topiske agenser til forskellige forhold. "En såkaldt multimodal effekt," siger han. "Betingelser som melasma, acne, hyperpigmentering og fotobehandling skyldes multifaktoriale komponenter. Derfor er et enkelt middel ofte ineffektivt. "

Her er et par ingrediensparringer, der fungerer godt i tandem.

Retinol + Hyaluronsyre

New York dermatologen Julie Russak, MD, favoriserer denne combo for det rene faktum, at når parret sammen beroliger hyaluronsyren huden. "Retinol kan være irriterende for huden, og hyaluronsyre er både hydratiserende og antiinflammatorisk", siger hun. Du får stadig retinolfordelene ved øget celleomsætning, mindre porer, mindre misfarvning og færre linjer og rynker med mindre rødme, kløe og flakhed og bedre hud.

Salicylsyre + Niacinamid

Great for acne breakouts, salicylsyre krymper dem op og hurtigt. Men ligesom retinol kan det tørre på huden. Sammen holder duoen huden i takt og mindre tilbøjelig til at blive følsom. Plus, Dr. Narurkar siger, at salicylsyre adresserer acne comodoner og niacinamid hjælper med inflammation.

Salicylsyre + Hyaluronsyre

Dr. Russak siger, at ved hjælp af disse to ingredienser i tandem hjælper man med at annullere tørreffekterne, som salicylsyre kan have på huden. "Hyaluronsyre hydrerer og holder en god fugtbalance uden tilstopning af porer," siger hun. Absolut et plus for dem, der er acne-tilbøjelige!

Vækstfaktorer + Peptider + Retinol

Dr. Narurkar siger, at den bedste anti-aging kombination omfatter vækstfaktorer og peptider plus retinol. "Et af mine yndlingsprodukter med denne kombination er SkinMedica TNS Essential Serum, der behandler flere aspekter af billeddannelse med flere aktive agenter."

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære