loader
bg-category
En patch, der dækker øjnene på kun 30 minutter

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Triggered af en bred vifte af årsager: stress, forkølelse, en tidlig morgen eller simpelthen en aften med at drikke mere vin end vand, bløde øjne og mørke cirkler er to universelle skønhedsproblemer, at selv de mest genetisk velsignede ikke kan undslippe . Heldigvis er for os alle produkter derude designet til at behandle trætte, hævede øjne, straks slette evt. Bevis for under-øjencirkler - og den sene aften, der forårsagede dem.

En sådan mini mirakelarbejder er de nye AltchekMD Eye Gel Pads. Udviklet af New York dermatologen Douglas Altchek, MD, leverer disse pads superchargede aktive ingredienser til under-øjenområdet for at reducere puffiness, glatte fine linjer og hydrats skrøbelig hud. Gelbehandlingsmasken, som på trods af at føle sig tyk og cushy ved berøring, er overraskende vægtløs på huden, fuldstændig lugtfri og efterlader ingen rester engang fjernet. Hver pude er infunderet med fugtgivende ingredienser som vitamin E, glycerin og aloe vera og plumping og korrigerende midler såsom vitamin A og kollagen. Den umiddelbare hydratisering deflater under øjet poser, hvilket giver øjeblikkelig tilfredsstillelse, mens de målrettede anti-aging ingredienser hjælper med langsigtede resultater. Når produktet er påført, giver produktet en kølesensation og holder under-øjenområdet følt opdateret i løbet af 30 minutters behandling.

Efter kun en brug er huden mærkbart mere hydreret og plumper, hvilket resulterer i et mere tonet, løftet udseende - selv for dem med de mest utålelige mørke cirkler. Hvert par kommer i en enkeltbetjeningspakke, så du kan pope en pakke (eller tre) i din taske for at genoplive trætte øjne, når behovet er slået. Et sæt på 10 behandlinger sælger til $ 20 på AltchekMD.com.

Kun i begrænset tid, NewBeauty læsere kan nyde en 8-delt eksklusiv fra AltchekMD (inklusiv eye gel pads) til $ 75-en besparelse på mere end $ 100. Indtast kode "NewBeauty" ved kassen for at indløse.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære