loader
bg-category
Skal jeg bruge en vaskeklud til at rense mit ansigt?

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Bruger du en vaskeklud til at rense dit ansigt?

Jeg ved, at mange af jer sværger ved det, og der er helt sikkert nogle gode grunde til at bruge en, men jeg kan ikke være generet af det. Jeg mener, en gang imellem, vil jeg. Og jeg elsker resultaterne. Men hver dag? Jeg er alt for doven for det.

Sidste gang jeg brugte en var kun et par dage siden, og det inspirerede mig til at skrive dette indlæg om fordele og ulemper ved vaskeklude. Så lad os komme i gang:

Hvorfor skal jeg bruge en vaskeklud?

Som sagt er der et par gode grunde:

  • Det hjælper med at rense huden: det giver din rengøringsmiddel en hjælpende hånd, så det kan fjerne sminke og andre urenheder hurtigere. På den måde havner de ikke i dine porer og forårsager breakouts.
  • Det exfoliates huden: en vaskeklud giver en mild eksfolierende virkning, selv følsom hud kan normalt tolerere godt. Og når huden eksfolieres, ser den glattere ud og lysere.

Hvorfor skal jeg ikke bruge en vaskeklud?

Hvis du leder efter en undskyldning for ikke at bruge en vaskeklud, her er et par:

  • Dovenskab: Du skal vaske din efter hver brug, og ikke alle kan være generet af det (jeg kan det ikke, undskyld!).
  • De er en legeplads for bakterier: bakterier trives i fugtige omgivelser, og en lige-brugt eller lige-vaskede vaskeklud er det perfekte sted for dem at leve i og formere sig. Og hvis det sker, kan du få en infektion eller irritation. Skræmmende, huh?

Hvordan bruger jeg en vaskeklud sikkert?

Ok, nu hvor jeg har skræmt dig, lad mig forsikre dig om det.

Det er muligt at bruge vaskeklæder sikkert uden risiko for at få en infektion eller noget. Når alt kommer til alt, bruger så mange mennesker en dag uden problemer.

Hvordan gør de det? Gode ​​vaner, min ven:

  • Vask din vaskeklud efter hver brug. Jeg ved det er kedeligt, men det er vigtigt for god hygiejne.
  • Brug aldrig en vaskeklud, når den er våd eller endda bare fugtig. Det er da bakterier udvikler sig, så giv din vaskeklud tid til at tørre, før du bruger den.
  • Del aldrig din vaskeklud med en anden. Hvis de har en infektion eller noget, overfører de det til dig, og omvendt.
  • Hvis du virkelig er bekymret for bakterier, kog vaskekluden i varmt vand efter hver brug. Det vil dræbe dem alle, stol på mig.

Hvad hvis jeg har eksem?

En vaskeklud er fantastisk til alle. Alle bar dem med eksem. Friktion af vaskeklud mod huden kan forårsage en opblussen og gøre dit eksem værre. Undgå!

Bundlinjen

Brug en vaskeklud er en god måde at rense og exfoliere din hud på samtidigt. Men fordi de potentielt kan være legepladser for bakterier, kræver de mere vedligeholdelse end nogle mennesker (ahem) kan klare sig med. Det er op til dig at afgøre, om resultaterne er det besværlige.

Bruger du en vaskeklud til at rense din hud?

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære