loader
bg-category
Produktanmeldelse: Formel D Blushes

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Navn: blushes Mærke: Formel D Størrelse: 2g Pris: $6.99

Fra Formel D's hjemmeside: Lotus er en blød pink rødme med et strejf af lilla og shimmer. Det har nok farve til at give dit ansigt en sund glød på overskyede dage. Hvis du vil have en glød indefra, skal du tilføje Radiance til din hæfteklammer. Denne bløde skinnende ferskenblush vil varme dit ansigt op. Skyllet er i skyggen af ​​lyserød og abrikos som efterligner den naturlige rødme. Med shimmers vil denne rødme helt sikkert føje en dejlig glød til dit ansigt. Mælkebøtte er en sød blød pink mineral blush med et strejf af shimmer. Det tilføjer lige nok farve til dine kinder for at give dig en sund glød til daglig brug. Blød, blendbar og langvarig.

Hvad jeg kunne lide: - smukke nuancer - god farveudbetaling - let at blande - Giv kinder en naturlig, sund flush - prisen

Hvad jeg ikke kunne lide: - Som alle mineral makeup rødmer, kan de være rodet

Min kære ven Dao of My Makeup Blog har for nylig lanceret sin egen mineral makeup linje, Formel D. Hidtil sælger hun øjenskygge, rødme og pulver, og jeg er en stor fan af dem alle. Dao var så venlig at sende mig et par af sine rødme for mig at prøve lige før åbningen af ​​sin butik, og jeg var så tilfreds med alt, hvad jeg modtog, at jeg købte. Da jeg modtog sin pakke, fandt jeg prøver af de to andre rødder af hendes linje indeni. Det var uventet og det gjorde helt min dag. Tak Dao! Så uden videre er her mine tanker om disse rødme:

Flushed (til højre på billedet ovenfor) er bestemt min yndlingsfarve. Det er en skinnende og lyserød skygge med hints af abrikos, der får mig til at se ud som om jeg rødmer naturligt og giver mit ansigt en smuk glød.

Lotus (til venstre i billedet ovenfor) er en subtil, lyserød skygge med lilla undertoner og et glimt af glimmer. Egnet mest for kølige tonede damer, det giver kinder et blødt tryk af farve. På dage, hvor jeg har travlt, bruger jeg dette til kontur, og det er ikke for skimrende, men jeg synes det kun virker, hvis du er virkelig bleg som mig.

Mælkebøtte (på venstre side i billedet ovenfor) er en meget blød nuance af pink med et blik af glans. Denne rødme giver bare den mest subtile farvefarve til dit ansigt, og det er derfor, jeg kan godt lide at bruge det på dage, når jeg bærer meget minimal makeup eller jeg er i et rush og har brug for noget idiotsikkert at anvende hurtigt uden at gøre noget rod og risikere overdrive det. Det er bare umuligt at gøre med denne skygge.

Radiance (til højre på billedet ovenfor) er en anden favorit af mine. Det er en skinnende ferskenblush, der opvarmer mit ansigt, får mig til at se vågen, frisk og glødende på en meget naturlig måde, selv når jeg er træt.

Alle rødme er bløde og cremede og er nemme at anvende. De har alle lige den rigtige pigmentering: de er ikke så klare, at farven ikke kommer op, medmindre du lagrer det meget, men de er ikke for pigmenterede heller ikke du risikerer ikke at se ud som en klovn. De giver en flot og sund flush til dine kinder med bare en eller to swipes (afhængigt af hvor intens du kan lide din rødme), og det er umuligt at gå overbord med disse, så de er perfekte til dem, der lige er begyndt at bære rødme og er stadig mastering kunsten at anvende det.

Jeg var også imponeret over, hvor længe de varede på mig. Jeg ville sætte dem på om morgenen før de forlod huset, og det er kun klokken 6, at de begynder at falme lidt. Dette er fantastisk, da det betyder, at jeg ikke behøver at bære rødmen med mig og genanvende ofte, hvilket gør os til at se det, ville være meget rodet med mineral makeup. Giveret, hvis du også går om natten, ville det være nødvendigt at genudføre det.

Ligesom alle mineral makeup rødder kan disse skabe lidt rod når du anvender dem. Hvis du aldrig har brugt mineralske rødme før, kan du opleve, at noget pulver flyver rundt under applikationen, men du vil snart få fat i det med en vis praksis.

Tilgængelig på: Formel D hjemmeside

Resumé Samlet set elsker jeg Formula D rødme. De har en god farveudbetaling for at give dine kinder en sund og naturlig farve og glød uden at komme over toppen. Blød til berøring og let at blande, disse rødme varer det meste af dagen og er billige. Men ligesom alle mineralpulvere kan de være lidt rodet, så pas på, når du anvender dem.

Rating: 4/5

Afsløring: Denne vare blev sendt af PR til overvejelse. For mere information, se min ansvarsfraskrivelse.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære