loader
bg-category
6 ekspert tips til dyrkning af dit hår

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Uanset om det er ansporet af beklagelsen om en kort sommertid, 'gør eller bare altid ønske dine låse et par centimeter længere, virker det som om kvinder vil gøre alt, hvad der kræves for at få deres hår til at vokse hurtigere. Vi lavede sammen med nogle bedste hårplejeeksperter for at finde ud af, hvad vi kan gøre for at hjælpe vores hår vokse.

Spis rent"For at opretholde et sundt og smukt hår, skal du begynde på indersiden", siger den nationale pædagog for Phyto, Christyn Nawrot, der anbefaler at spise en ordentlig, velafbalanceret kost rig på omega fedtsyrer og antioxidanter. Hun foreslår også at supplere din sunde kost med vitaminer for at fremme sund hårvækst, som Phyto Phytophanère Vitamin Supplement ($ 30- $ 59) til sundere hår, hud og negle.

Brug biotinIfølge Schwarzkopf ULTIME berømthed frisør Richard Collins er biotin afgørende for dyrkning af længere hår. Endnu bedre siger han, at biotin fremmer hårstyrken, hvilket igen hjælper det med at blive endnu sundere end det var før. "Jeg anbefaler at bruge hårprodukter med biotin som en af ​​hovedbestanddelene, som Schwarzkopf Biotin + Volume & Vitality Shampoo og Conditioner ($ 7), som fremmer sundere og længere hår i brusebadet."

Vær blid"Vær forsigtig, når du børster, varm styling og håndterer dit hår," siger Nawrot. "Hår er mest sårbart over for brud, når det er vådt-detalje fra enderne mod roten for at forhindre skade."

Hold varmen til et minimumGot2b berømthed frisør Larry Sims siger, at det er absolut nødvendigt at bruge hot styling værktøjer til et minimum for at forhindre skade, hvilket påvirker hvor hurtigt dit hår vokser. "Når du anvender varme, skal du sørge for at bruge et termisk beskyttelsesmiddel som got2b Guardian Angel Flat Iron Balm ($ 7), som beskytter mod varme og efterlader håret glans."

Undgå at ignorere din hovedbundIfølge Nawrot er opfriskning af din hovedbund en fantastisk måde at få dit hår til at vokse. Hun foreslår at børste dit hår med en naturlig fiberbørstebørste for at stimulere din hovedbund og forsigtigt exfoliere, mens du distribuerer dine egne naturlige olier ned for hårstangen for at beskytte dine ender naturligt. Collins er enig, og foreslår en hjemmehungebetænkning af massering af rosmarin æterisk olie i din hovedbund tre gange om ugen.

Beskyt mod UV-beskadigelse"Beskyt dit hår mod sol og elementer", siger Nawrot, og forklarer, at vi bør beskytte vores låse mod skadelige UV-elementer hver dag - ikke bare ved poolen eller stranden. For at gøre dette, anbefaler vi Living Proof Restore Instant Protection ($ 26), som hjælper med at beskytte dine låse hele dagen lang.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære