loader
bg-category
3 Skønhed Anvendelser Til Din Just-Used-But-Yet-Urensede Foundation Brush

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Jeg ved, at du vasker dine makeup børster regelmæssigt. RET?

Måske kan du selv få øje på dem efter hver brug. Godt klaret. Jeg er så stolt af dig.

Men vent et øjeblik. Vidste du, at din Just-used-but-not-yet-rengjort fundament børste kan stadig være meget nyttig og hjælper dig med at opnå et perfekt, naturligt udseende?

Det siger du ikke. Sådan er det:

1. Ikke mere Clown Kæber

Har du nogensinde ansøgt så meget rødme, du ender op som en skør klovn? Skænker mig hver gang jeg bærer en pigmenteret rødme. En af fordelene ved at have retfærdig hud ... ahem

Løsningen? Smør let på din brugt grundborste oven på dine klovnkind. Den lille grundfundament, der stadig er tilbage på børsterne, hjælper med at tone ned dens intensitet og give dig det sunde, ikke vanvittigt, se, du var rettet mod hele tiden.

2. Ingen flere Groucho Marx browsere

Hvem elsker ikke tykke, veldefinerede browsere? Men at opnå dem kan være vanskelig. Dab lidt mere pulver eller gel end nødvendigt, og folk vil forveksle dig med Groucho Marx. Ups!

Hvad skal man gøre? Din brugte fundament børste kommer til undsætning igen. Stryg det over dine pande et par gange og se dem lysere op. Pyha!

3. Ryd dine øjne op

Ok, jeg ved, det er så underligt. Hvordan kan du rydde op med noget, der er snavset? Hør på mig.

Du ved, hvor rodet, efter at du har påført øjenskygger, kan området fra yderste hjørne af dit øje til ydersiden af ​​dine øjenbryn være? Kanterne er alle uslebne og ublandede, og i nogle områder bør der slet ikke være nogen farve.

Du kan fortsætte med at blande alt sammen med en blanding pensel, men det er en smerte. En meget bedre løsning er at Kør din endnu rengørede grundbørste langs den linje. Det rydder op i rodet, definerer kanterne og giver øjnene også et lille løft.

Ok, nu har du rettet dine makeup-uheld, skal du rense den børste!

Hvad gør uheldigvis, har din netop brugt-men-alligevel urensede grundbørste reddet dig fra?

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer