loader
bg-category
Dieting "Tips", der kunne faktisk være farligt

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Som kvinder tror vi altid, at vi skal se bedre ud eller tabe mere vægt, men oversvømmelsen af ​​slankekrævende råd, der konstant ruller ind, kan ofte vise sig at være kontraproduktiv og farlig. Vi nåede ud til certificeret ernæringsekspert og læge Dr. Taz Bhatia for at finde ud af, hvilke "tips" der gør mere skade end godt ikke kun på vores fysik, men vores generelle helbred.

Spiser mindreDr. Bhatia forklarer, at mens du spiser for meget, helt sikkert kan forårsage vægtforøgelse, kan spise for lidt have samme effekt. "At droppe dine kalorier dramatisk under en fad diæt i længere tid end en uge kan narre dit stofskifte til at tro, at det er i sultemodus, modvirker vægttab," siger hun.

Du vil måske også syntes om: 6 fødevarer, der kan få dig til at føle sig lykkeligere

Undgår fedt"Etikettering kan narre os til at tro, at fedtholdige eller fedtfrie fødevarer på en eller anden måde er sundere end deres fulde modstykker", forklarer Dr. Bhatia og tilføjer, at forskning tyder på andet, da fedtholdige fødevarer kan tilfredsstille os hurtigere i sidste ende fører os til at spise mindre.

Undgå kulhydraterDr. Bhatia forklarer, at mens den kolhydrat-tunge kost, vi ofte ser i Amerika, har fået os i problemer med fedme, kan fuldstændig undgåelse af carbs føre til problemer med egen træthed, søvnløshed og angst for at nævne nogle få. "Ditch de enkle kulhydrater, men tilføj de komplekse dem fra søde kartofler, brun ris eller quinoa."

Afgiftning for vægttabSelv om denne tendens er beregnet til at hjælpe os med at nulstille usunde vaner, siger Dr. Bhatia, at det også kan have negative virkninger. "Faren her er yo-yo-effekten, hvor vi svinger mellem gode afvænninger og fuld af dårlig opførsel." Dr. Bhatia foreslår at prøve en detox i nogle dage, men ikke som en vægttabløsning, men også at lave en Epsom bad for at reducere oppustethed. "Dette hjælper med at trække vand ud af kroppen, hvilket hjælper med at reducere oppustethed og hævelse, hvilket er en foretrukket afgiftende effekt." Vi anbefaler Dr. Teal's Detoxify og Energize med Ginger og Clay Epsom Salt Soaking Solution.

Kunstige sukkerarter"Sukker er nu anerkendt som den første fødefjender, men det gør ikke kunstige sukkerarter bedre", siger Dr. Bhatia, der tilføjer, at de fleste sukkersubstitutter - tænker Splenda, aspartam og Stevia - er stærkt forarbejdede og stadig påvirker insulinregulering, som er en nøglefaktor i vægtstyring. "En bedre mulighed er at have det rigtige sukker, men bare forbruge mindre!"

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære