loader
bg-category
Hvor ofte skal du lave en hjemmeafskalning?

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

En "skræl" kan lyde som en behandling, der bedst overlades til fagfolk til at administrere, men vær ikke skræmt. Hjemmeskal kan gøre underværker på din hud og er sikre, når de anvendes korrekt.

Ifølge Houston dermatolog Jennifer Segal, MD, kan hjemme-skræller forbedre hudens overordnede tone og glød og kan være gode værktøjer til styring af tilstoppede porer og acne. En ekstra bonus: Peels kan også forbedre udseendet af mærkerne eller ar-breakouts kan efterlade.

Du vil måske også syntes om: The Top 9 Home-Peels

Men som med andre hudplejebehandlinger eller produkter, svarer brugen af ​​brugen ikke altid til bedre resultater. New York dermatologen Julie Russak, MD, anbefaler at gøre en hjemmeskal en gang hver anden uge (men ikke mere end en gang om ugen) for at beskytte din hud mod irritation. "En gang om ugen er et godt sted at starte," går dr. Segal til. "Målet er at forsigtigt lyse huden uden at fremkalde irritation."

Så hvordan finder du den rigtige for dig? For alle hudtyper anbefaler Dr. Segal at starte med en mild skræl. "Det er bedre at være tålmodig og venlig mod din hud", forklarer hun. Dr. Russak advarer imidlertid dem med meget reaktiv eller følsom hud til at: "Hold dig fri for hjemmeskræl, alt sammen, før du taler til din hudlæge." Dr. Segal tilføjer, "Mørkere hudtoner har også stor risiko for hudforværring fra skræl, så det er især vigtigt at vælge hjemmehugger omhyggeligt. "

Uanset om din hudregulering allerede indeholder hjemmeskræl, eller du forsøger en for første gang, er daglig brug af et bredspektret solcreme med en SPF på 30 eller højere et absolut must. "Peels øger hudens følsomhed generelt og især følsomhed overfor solen", advarer Dr. Segal.

Produktvalg: filosofi Microdelivery Overnight Anti-Aging Peel ($82). "Denne skræl har en flot blanding af alfa / beta hydroxy syrer, men er forsigtig på huden. Jeg bruger det nogle få uger, og det virker virkelig hårdt natten over. Når du renser din hud om morgenen, føles det glat, ikke irriteret, "siger Dr. Russak.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer