loader
bg-category
Produktanmeldelse: I Provenzali Stick Labbra al Karitè

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Navn: Stick Labbra al Karitè (Shea Butter Lip Balsam) Mærke: Jeg Provenzali Størrelse: 5,7ml Pris: €2,67

Fra I Provenzali's hjemmeside: Det forhindrer revner og rødme. Det beskytter mod kulde og vind ved at skabe en filmbarriere mod eksterne agenter. Takket være dens høje koncentration af Shea Butter, hydrerer den dybt huden.

Hvad jeg kunne lide: - tæt konsistens - fugtiger læber i timer - ikke klæbrig - emballagen - prisen

Hvad jeg ikke kunne lide: - nogle mennesker kan ikke lide det, det er ikke helt naturligt - Ikke tilgængelig uden for Italien

Så længe jeg kan huske, har jeg altid brugt Labello lip balms. Sikker på, jeg afviste og prøvede andre mærker fra tid til anden, men jeg ville altid vende tilbage til Labello til sidst. Jeg troede, at vores kærlighedsaffære aldrig ville ende, men nu ser det ud til, at vores forhold har kørt det selvfølgelig. Hvad dræbte det? Jeg Provenzali Stick Labbra al Karitè (Shea Butter Lip Balm). Vi mødte en fin forårsdage, og det var kærlighed ved først at skubbe. Jeg har ikke rørt nogen Labello lip balms siden da.

Jeg Provenzali Shea Butter læberbalsam har en tæt konsistens. Det er let at påføre, men i modsætning til de fleste læbepalmer smelter det ikke direkte ind i læberne. Men på trods af det går det ikke bag en fedtet rest og føles ikke klæbrig på læberne. Tværtimod føles det meget behageligt og behageligt. Med hensyn til duften er det så svagt, du vil næsten ikke lugte det, hvis det overhovedet er tilfældet.

Bortset fra et par undtagelser er læbebalsamet for det meste lavet af naturlige ingredienser, de vigtigste er Castor Oil og Shea Butter. Den første skaber en beskyttende barriere på læberne, der forhindrer vandtab, mens sidstnævnte har fugtighedsgivende egenskaber og er chok fuld af antioxidant. Resultatet? Læberne er bløde, hydreret og fugtet i timer.

Faktisk er dette en af ​​de mest langvarige læbepalmer jeg nogensinde har prøvet. Normalt afslutter jeg et rør temmelig hurtigt, da jeg er vant til at anvende læbepalser meget igennem hele dagen, men jeg skal stadig afslutte et rør af dette på trods af daglig brug. De fugtgivende virkninger varer så længe, ​​at jeg ikke føler behovet for at genbruge så ofte som jeg gjorde før. Den eneste con? Desværre er jeg Provenzali ikke tilgængelig uden for Italien, så det vil være meget svært for internationale folk at få fat i det.

Tilgængelig på: http://www.iprovenzali.it/

Resumé Samlet set er jeg forelsket i jeg Provenzali Stick Labbra al Karitè (Shea Butter Lip Balm). Denne næsten helt naturlige læbepomade har en tæt konsistens, der ikke føles klæbrig og fugtiger læberne, hvilket gør dem bløde og hydreret i flere timer. Desværre er den kun tilgængelig i Italien.

Rating: 4.5 / 5

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære