loader
bg-category
Anna Faris siger, at denne plastikkirurgiske procedure var 'F-ing Awesome'

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Anna Faris har absolut ingen angrende, når det kommer til hendes tidligere plastikkirurgi - selv går så langt som at kalde det "f-ing awesome." I et interview med Kvindernes sundhedFaris åbnede sig om hendes tidligere brystforstørrelse og afslørede præcis hvorfor hun besluttede at gå under kniven i første omgang.

"Jeg var altid en negativ-en kop, så da jeg var 30, blev jeg skilsmisse, jeg var lige færdig House Bunny, og jeg havde solgt en anden film, alle disse nye ting skete for mig, så jeg fik mine bryster færdige, "forklarede Faris. "Det var f-cking awesome. Jeg har aldrig nogensinde troet, at jeg ville gøre noget sådan. Jeg troede altid, at plastikkirurgi var til at sprænge ind til 'manden', ved du det? Men det kom ned til en virkelig simpel ting: Jeg ønskede at udfylde en bikini. "

Du vil måske også syntes om: Anna Faris afslører al plastikkirurgi hun har haft i sin nye bog

I begyndelsen kæmpede Faris med sin beslutning om at få brystimplantater, følelsen revet over, om bevægelsen ville være beføjelse. "Jeg er stadig gulvet, at jeg gjorde det, fordi jeg er en stærk feminist," forklarede hun. "Jeg fortsatte med at tænke, Forråder jeg mit eget køn ved at gøre dette? Jeg ønsker at vi var mere støttende af hinanden. "

Faris sluttede dog til sidst med sin operation og håber, at andre vil give slip på stigmatiseringen, der ofte er forbundet med kosmetiske ændringer. "Jeg tror, ​​at folk skal kunne gøre hvad de vil, hvad enten de får armbånd, blegner deres hår, får forlængelser, får et boobsarbejde, får vaginal kirurgi eller får et næsejob," tilføjede Faris, og vi kunne ikke enig med hende mere.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer