loader
bg-category
3 tips til at holde tænder fra skift

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Du kan stoppe dine tænder fra at skifte ud af sted, hvis du følger den rigtige handlingsplan. Tag tegn fra eksperterne og følg disse dokumenterede tips.

Få monteret til en beholder eller natvagtUanset om dine tænder er lige, eller du lige begynder at lægge mærke til minimal bevægelse, siger Los Altos, CA, kosmetisk tandlæge Joseph Field, DDS, at iført en holder kan hjælpe. "Retainers holder tænderne på plads og forhindrer problemer, der opstår ved forskydning," tilføjer han. Ud over at begrænse eller afværge dine tænder fra at bevæge sig, kan en holder også hjælpe med at lindre hovedpine og smerte forbundet med TMJ. Natvagter arbejder på samme måde og holder tænderne i deres rette positioner, samtidig med at de har den fordel, at de hjælper med at stoppe slibning.

Pas på dine tænderDaglig børstning og tandtråd fjerner enhver fanget mad og bakterier, der kan forårsage problemer senere. "Ved det første tegn på blødende tandkød (fra tandtråd) skal du flosse, indtil flossen er ren", siger New York kosmetisk denitist Bijan Gohari, DMD, og ​​tilføjer, at det er vigtigt at se en tandlæge regelmæssigt for at sikre at din mundhygiejne er god . Hvis du begynder at lægge mærke til, at flosser ikke har modstand, og du har madindsamling i et bestemt område, siger San Francisco kosmetisk tandlæge Niloufer Hamsayeh, DDS, at have din tandlæge tage et kig, fordi det sandsynligvis er starten på en skiftende tand.

Få regelmæssige rengøringerBesøg din tandlæge til regelmæssig rengøring er vigtigt for et sundt smil. Ikke kun professionelle rengøringer fjerner fangede bakterier og fjerner forfald fra omkring tænderne, men de tillader også din tandlæge at vurdere enhver knogletab eller potentiel tyggesygdom. Atlanta kosmetisk tandlæge Ronald Goldstein, DDS, siger, at flittig hjemmepleje er lige så vigtig som professionel rengøring, som skal gøres tre til fire gange om året.

Relaterede indlæg:Hold dine tænder ret og sexet efter håndtagRette tænder giver en bedre indtryk, siger undersøgelsenMultitasking Smile Perfecters

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære