loader
bg-category
Cardi B fik ulovlig Butt Injections fra en person, der formodentlig dræbte nogen

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Plastikkirurgi er ikke beregnet til at foregå andre steder end et operationsrum og af nogen anden end en bestyrelsescertificeret læge. Desværre følger ikke alle disse anbefalede retningslinjer, med en af ​​de mest bemærkelsesværdige regelbrydere er rapper Cardi B.

På udkig efter en helt ny silhuet afslører Cardi B at GQ at for fire år siden betalte hun $ 800 for ulovlige stødsprøjter udført i en kælder i Queens. Ifølge artiklen varierede Cardi B's grunde bag at gå igennem med proceduren: "Hun ønskede fedt for hendes røv fordi (1) hendes kæreste havde for nylig snydt på hende med en kvinde, der pr. cardi havde "fed og stor røv" og (2) Hun havde bemærket, at hendes kolleger med store æsler tjente flere penge, end hun strippede, uanset danseteknik. "

Du kan også lide: Cardi B. Swears Med en $ 10 Skin-Perfecting Foundation

Mens proceduren var tydeligvis billigere end typiske stødsprøjter (stødforbedringsprocedurer generelt koster omkring 4.800 USD), var Cardi stadig tilfreds med kvaliteten af ​​resultaterne i sit nye look. Den samlede oplevelse var derimod en anden historie: "De dummer ikke din røv med noget. Det var den skøreste smerte nogensinde. Jeg følte at jeg ville passere ud. Jeg følte mig lidt svimmel. Og det lækker for ligesom fem dage. "

Ønsket at få en touch-up kort efter proceduren indså Cardi, at hun ikke kunne vende tilbage til de samme kvinder, og grunden til, at det er ret skræmmende. "Men da jeg var ved at få det, blev damen låst op, for hun dræbte formentlig nogen," forklarer Cardi. "Nå døde nogen på sit bord."

Moral of the story: Forlad ikke nogen plastikkirurgi procedurer i hænderne på uerfarne, ulovligt praktiserende "læger." Mens Cardi B var heldig, var der intet overvældende dårligt sket under sin egen ulovlige procedure, idet sundhedsrisikoen - død inkluderet - er højere end du tænker under disse omstændigheder.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer