loader
bg-category
Skønhedshemmeligheder fra flyvertagere

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

For mange hyppige flyvere kan en "skønhedsrutine i flyvningen" opsummeres som: Skift til svedbukser, drik meget vand og måske lave en arkmaske (når alle andre sover). For flybesætningen hos Cathay Pacific Airways, der opererer daglige nonstop-flyvninger fra store nordamerikanske byer til Hong Kong, ser poleret på 30.000 fod i 16 plus timer i slutningen blot en anden del af jobbet. Så unødvendigt at sige, når vi slår skønhedsrådgivning og produktanbefalinger, tager vi noter. Nedenfor viser seks langtidsflyvende hemmeligheder hemmeligheden til altid at se godt ud, hvad de undgår i luften og de produkter, der aldrig fejler dem.

Joyce ChangJeg har været sammen med Cathay Pacific i fire år, og jeg flyver fra San Francisco til Hong Kong, som er en 14-timers, 30-minutters flyvning.

Før jeg arbejder på en flyvning, gør jeg altid en komplet hudpleje rutine, begyndende med en arkmaske - enhver hydrering maske vil gøre. Så bruger jeg Estée Lauder Advanced Night Repair Synkroniseret Recovery Complex II til mit ansigt og La Mer Eye Concentrate som øjencreme. Jeg følger altid med en meget rig fugtighedscreme - lige nu er jeg forelsket i Crème De La Mer, som holder mit fundament fra kakning. Derefter er solcreme: Shiseido's Ultimate Sun Protection Lotion. Selv om vi altid driver en natkamp, ​​er det meget vigtigt at anvende solcreme, fordi UVA-strålerne er meget stærke på 30.000 fod.

En ting, jeg gerne vil påpege, er, at en god fugtgivende læbepomade og læbestift er nøglen, fordi ingen ønsker at se tørrevne læber. Jeg bruger Jo Malone Vitamin E Lip Conditioner og YSLs Rouge Pur Couture Glossy Stain. YSL lip flekken er meget let og slidstærkt, hvilket er usædvanligt godt for arbejde. Jeg behøver ikke bekymre mig om at røre hele tiden.

Før jeg styler mit hår, bruger jeg altid Big Sexy Hair Powder Play Volumizing og Texturizing Powder. Det tørre pulver er meget praktisk, når det kommer til styling. Jeg kan helt springe over at tømme mit hår og give mit hår et dejligt volumen, samt holde mit hår oliefrit selv for en så lang flyvning.

En ting jeg altid henter i Hong Kong er KissMe mascara og eyeliner. Det er et japansk kosmetikmærke og den eneste eyeliner og mascara, som jeg regelmæssigt bruger til arbejde, da det er vand-, olie- og smudsikkert i mange timer.

Tess CabalarJeg har været hos Cathay Pacific i 28 år, og jeg flyver fra San Francisco til Hong Kong.

Før flyvningen bruger jeg L'Oréal Revitalift Anti-Aging + Firming Aqua Milky Toner efterfulgt af et vitamin C-serum. I årevis har jeg været religiøs omkring fugtgivende mit ansigt og havde brugt L'Oréal Revitalift Eye Cream, såvel som deres Day and Night creme.

I løbet af mine fridage behandler jeg mit hår en gang om ugen med kokosolie. Jeg mikrobølgeovn en spiseskefuld kokosolie i et minut og massere det i mit hår, efterlade det i mindst 20 minutter, så tager jeg et bad. Kokosolien holder mit hår smidigt og sundt. Det gør også farven mere levende.

Til sminke bruger jeg L'Oréal 24 timer. Foundation Infallible Pro-Matte, som forbliver længere end de andre fundamenter, jeg har prøvet. Jeg bruger normalt NYX Highlight og Contour Palette til at sculpt mine kindben. Til rødme bruger jeg NARS-orgasme, og for øjenskygge bruger jeg Urban Decay Naked Palette. Du kan aldrig gå galt med en rød læbestift, og jeg bruger The Red Rouge Cream Lipstick fra Sephora. Jeg sværger ved det. Denne læbestift lader mig aldrig ligge på jorden eller i himlen. Da luften i flyet er tørt, bruger jeg Maybelline Baby Lips til at holde mine læber fugtet.

Eyeliner gør dine øjne pop og jeg bruger L'Oréal Infallible Lacquer Liner i sort. Brug en let hånd, når du anvender denne gel. Maybelline Pumped-Up Colossal Volum 'Express mascara gør mine vipper ser tykkere og længere ud. Anvend det på dine vipper, som om du skriver et bogstav Z for at adskille vipperne og forhindre klemmer.

Under flyvning, når vi får mere end tre timers hvile, sørger jeg for at jeg renser mit ansigt, før jeg går i seng og fugtiger mit ansigt og læber. Jeg drikker også rigeligt med vand. Til mine hænder laver jeg min egen håndsalve (vaselinoliegelé med et par dråber eucalyptusolie og lavendel), som virkelig hjælper med tørre hænder.

Jeg starter altid min dag med grøn te eller earl grå te. Når jeg er færdig med teposer, forlader jeg dem i køleskabet eller kædelængeren i mindst 25 minutter og placerer dem derefter over mine øjne for hurtigt at reducere mørke cirkler og puffiness. Dette er en utrolig billig og naturlig måde at hjælpe dine trætte øjne, især efter en lang flyvning.

Connie TingJeg har været sammen med Cathay Pacific i otte år, og jeg flyver fra Los Angeles til Hong Kong.

Jeg starter altid min pre-flight rutine med Origins Drink Up 10 Minutes Mask. Jeg sværger ved Laura Mercier Foundation Primer, som hjælper med at kontrollere olien og holde min hud hydreret på samme tid.

Jeg elsker også Osis + af Schwarzkopf Dust It mattende pulver til at skabe og vedligeholde volumenet af mit hår.

For at komme i kontakt under flyvningen bruger jeg Aesop Immediate Moisture Hydrosol ansigtsspray (tilgængelig i vores førsteklasses hytter) til at hydrere min hud fra tid til anden. Jeg bruger ansigtsvæv til at absorbere den overdrevne olie, før sprayen påføres. Jeg elsker også rejsestørrelsen Vaseline Rosy Lips fra Watsons i Hong Kong. Det er en rosefarvet læbebehandling med en rose og rød berry duft.

Virginia LiangJeg er baseret i New York og flyver 16-timers New York til Hong Kong rute.

Jeg har kombinationsskind, og efter at jeg har vasket mit ansigt, lægger jeg på Sofina Whitening toner efterfulgt af Laneige Water Bank Serum. Til øjne anbefaler jeg virkelig Kiehl's Powerful Wrinkle Reducing Eye Cream.Det sidste skridt i min hudpleje er Dior Hydra-Life Pro-Ungdom Comfort Cream. Det er meget hydratiserende uden klæbrighed.

Til sminke anbefaler jeg virkelig en primer fra et japansk mærke kaldet LB Lady Bird. Det har SPF50 / PA ++++, som jeg tror at være et glimrende produkt til at beskytte din hud mod stråling, samtidig med at du hjælper med at korrigere hudtonen. Der er et andet vigtigt produkt, som jeg ikke kan gå på arbejde uden at tænde, hvilket er Urban Decay Eye Primer Potion. Det gør det muligt at holde øjet op til 24 timer uden smudging. Til øjnene er Dior Eye Shadow en af ​​mine foretrukne øjenmakeup produkter. Det er meget pigmenteret. Jeg har prøvet så mange mærker af læbestifter før og for nylig fandt jeg, at Elvin + Elvis Liquid Rouge er temmelig hydraterende og langvarig.

Under en flyvning holder jeg altid nogle Q-tips, Melvita Rose Mist, concealer og nogle prøver af øjencreme eller lotion i min makeup taske for at opfriske.

Cynthia TsangJeg er baseret i Vancouver og flyver Vancouver til Hong Kong ruten.

Min pre-flight må er temmelig simpel-kokosnødolie - men det virker virkelig gennem hele langdistansflyvningen. Selv når jeg er tilbage til mit hotel efter en 15-timers flyvning og rejsetid, føles min krop stadig hydreret, hvis jeg anvender kokosolie.

Under flyvningen drikker jeg et ton vand og bringer frugt til snack på. Vi har besætningen hvile i langdistanceflyvninger, og jeg forsøger altid at sove i løbet af denne tid. Jeg bruger også en rognåge til at holde min hud hydreret under flyvningen.

Mange besætningsmedlemmer elsker en levende læbestift, der passer til vores uniformer. Jeg sværger ved noget af Bite Beauty, som forbliver på hele flyet.

Lige så vigtigt for min skønhedsrutine er hvad jeg gør, efter jeg lander. Masker er nøgle. Jeg bruger enten en arkmaske eller Laneige Water Sleeping Mask til at forynge min hud, så jeg vågner op med at føle frisk og fugtet næste dag.

Janet Cheung Jeg har været hos Cathay Pacific i 10 år, og jeg flyver fra Toronto til Hong Kong og tilbage igen ca. tre gange om måneden.

Jeg stoler på Estèe Lauder serum for at holde min hud fugtet i en 15-timers flyvning og hjælpe den med at opretholde dens elastik. Før jeg kommer på flyet, forsøger jeg også at lave en hårbehandlingsmaske derhjemme, hvilket holder mit hår skinnende og lugter godt. Jeg bruger altid MAC-produkter, fordi de er slidstærke og giver fuldstændig dækning. MAC har også den bedste læbestift og tørrer ikke mine læber, selv i luften.

I løbet af årene har jeg opdaget, at det nederste kabinetryk kan påvirke min fordøjelse, så jeg forsøger ikke at spise for meget under flyvningen, og jeg drikker meget vand for at forhindre opblødning og holde hydreret.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer