loader
bg-category
Candace Cameron Bure på skønhedsproblemet, der plager henne konstant

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Mellem gearing op til sæson to af Fuller House og co-hosting Det Udsigt, Den 40-årige Candace Cameron Bure har en uoverskuelig tidsplan. Og nu er moren på tre tilføjer endnu en rolle til hendes genoptagelse: Advokat for genbrug, sammen med Unilever for at bringe opmærksomheden på flasken - nemlig vores skønhedsflasker - genbruges i USA Den skræmmende stat: 56 procent af amerikanerne genbruger deres køkkenartikler, men kun 14 procent gør det samme for flaskerne i deres badeværelse.

På hendes "A-ha" øjeblik for at blive involveret i kampagnen:

"Det er sjovt, fordi jeg ikke engang tænkte på genanvendelse på badeværelset, før Unilever kontaktede mig. Da jeg først hørte staten, at kun 14 procent af amerikanerne genbruger deres badeværelsesprodukter, blev mit sind blæst. Men det giver så meget mening, og det er sådan et lille let skridt, du kan tage for at hjælpe miljøet. "

På vigtigheden af ​​emballage og ingredienser i sin egen skønhed rutine:

"Jeg får de fleste af mine hudprodukter gennem min hudlæge, så jeg vil sige, at jeg fokuserer mere på ingredienserne versus emballagen. Når jeg leder efter produkter uden for hvad min hudlæge anbefaler, ser jeg efter produkter med naturlige ingredienser, der er tilgængelige. "

På det vedvarende skønhedsproblem, der plager hende:

"Jeg får sunspots hele tiden! Jeg forsøger at forhindre dem ved at bære SPF hele dagen hver dag, men jeg tror, ​​at min hud er mere tilbøjelig til dem. "

På hvad hun gør for at stoppe aldring:

"Jeg tror at drikke meget vand hjælper med aldringsprocessen. Jeg modtager også laserbehandlinger hvert par måneder for at behandle solopgange. "

På hendes bedste årti endnu:

"Absolut min 30'ere. I løbet af min 30'erne følte jeg endelig, at jeg nåede den alder, som jeg altid havde følt. Jeg blev også meget komfortabel med hvem jeg var i løbet af 30'erne, hvilket gjorde mig til den person, jeg er i dag. "

På hendes store skønhed beklager:

"Jeg er ikke sikker på, om dette er en skønhed beklagelse, men jeg fik min navlen pierced da jeg var yngre, og jeg beklager det helt! Nu har jeg et ar hvor det plejede at være. "

På skønheden "rituelle" hater hun mest:

"Flossing mine tænder! Jeg gør det stadig fordi jeg ved, det er godt for mig, men det er bestemt en af ​​de daglige ritualer, som jeg ikke ser frem til. "

På Full House og Fuller House deler skønhedshemmeligheden besætningen:

"Vi plejede at (og stadig gør) krølle vores øjenvipper med en øjenvipper krølle på set hele tiden! Jeg fik Andrea Barbara (Kimmy Gibbler) ind i det, og nu elsker hun det også. "

På hendes datter Natashas populære YouTube-kanal:

"Det er utroligt-hun gør det [hendes makeup] selv! Jeg tror jeg lærer mere af hende, end hun gør fra mig. Selvfølgelig, da hun var lille, plejede hun at se mig for at lære det grundlæggende, men da ville hun altid replikere med sit eget spin på det.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer