loader
bg-category
Hvorfor er jeg obsesset med Jen Atkins Hair Line

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Hun kan være mastermind bag alle de elskede Kardashian-Jenner frisurer. Men kendis stylist Jen Atkin-hun har også tendens til at tresses Sofía Vergara og Chrissy Teigen, også ved, hvordan man også skaber en god produktlinie.

Hendes Ouai Hair Care Line debuterede for et par måneder siden og modtog en masse ros i pressen og på sociale medier. Baggrunden, i en nøddeskal, er dette: Atkin ønskede en produktlinje, der var cool og kureret. Således Ouai (som oversætter til ja i den uklare parisiske sans), udtales "måde" blev født.

Instagram / theouai

Men her er den ting, der er anderledes om denne 16-delige linje: Det virker virkelig. Jeg har prøvet hundredvis af forskellige shampooer, balsam og stylingprodukter, og mens mange af dem leverer skinnende hår eller en let at manøvrere blowout, har få, hvis nogen har fået mit hår til at ligne ud, det var bare stylet professionelt med masser af volumen , som varer, kan jeg tilføje og gøre alt for mig selv.

Selvom jeg ikke har testet ud hvert produkt i linjen - jeg er super psyched om de nye kosttilskud, der kommer ud - jeg prøvede Clean Shampoo ($ 28), der virkelig tog ud olie og produktopbygning takket være brandets proprietære Smart Technology Complex (det er i alle de shampoo og balsam), der passer ind på bare de beskadigede dele af dit hår for at reparere og hydrere det efterfulgt af Clean Conditioner ($ 26), den mest himmelske duftende hydrator, der belagt mit hår i fugt uden at efterlade det fedtet eller afvejet. (Der er også produkter til at reparere, glatte og volumere, samt en behandlingsmaske og en hel masse stylingprodukter). Jeg vælger at blæse mit hår ud med Fromm 1907 Thermal Square Brush ($ 15), fordi jeg ikke ønskede, at mit hår skal se for udformet. Resultatet var perfekt.

Mit hår var i stand til at holde stilen i fire dage, før det var tid til at vaske det igen. I mellemtiden brugte jeg en blanding af tør shampoo for at få lidt mere lift og Texturizing Hair Spray ($ 26), som kan være min nye favorit hår produkt og det bedste siden skiver brød. Det er ikke så stiv som en traditionel hårspray, men den er fuldstændig fleksibel, så det tilføjer, at super sexet strandagtig tekstur, som Atkin er kendt for. Jeg sprøjtede det hele og brugte et fladt jern til at intensivere bølgen omkring mit ansigt. (Jeg brugte det endda på min 7-årige datter for at give hende det "store havfruehår", hun elsker. En skønhedsknap i fremstillingen, hun er også lidt besat.)

Når du har prøvet linjen og bliver tilsluttet, var Atkin klog nok til at etablere et automatisk genopfyldningsprogram, så du aldrig behøver at bekymre dig om at løbe tør for produktet. Jeg er sikker på, at dette kun er begyndelsen for Ouai, og jeg kan ikke vente med at se, hvad hjernen bag skønhederne har op

Instagram / theouai

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære