loader
bg-category
4 måder at behandle hyperpigmentering på, så det aldrig kommer tilbage

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

En af de mest almindelige misforståelser om misfarvet hud er, at det vil falme væk af sig selv og at ingen behandling af nogen art er nødvendig. Nogle typer af pigmentering, som dem, der er forårsaget af acne, kan efterhånden lyse op over tid (husk dette sker ikke natten over, men kan tage et par måneder, hvis ikke længere før du ser en forskel). Men størstedelen af ​​misfarvning skal behandles med stærkt aktive aktive ingredienser og in-office behandlinger for fuldt ud at udrydde pletter på overfladen. Ikke sikker på hvad du skal gøre for at forbyde dine pletter en gang for alle? Vi har svarene her.

Hvis du har minimal mørkhed, prøv MicrodermabrasionUnder mikrodermabrasion fjernes det øverste lag af huden forsigtigt for at slippe af med solstråler, mørke og andre former for overfladisk og minimal misfarvning. Der er nogle versioner af microdermabrasion som DermaSweep, der tilbyder et sekundært trin, hvor specialiserede anti-pigment ingredienser er infunderet i huden for yderligere at lyse det.

Hvis du har flere faste pletter, prøv en kemisk peelingSalicylsyre, glycolsyre og TCA-kemiske peeling anbefales ofte for at forbyde misfarvning. Beverly Hills, CA, dermatolog Zein Obagi, MD, siger, at kemiske peeling er kraftfuld til at fremskynde resultater og fjerne dybere pigment. "Deres styrke kan manipuleres for at passe pigmentets type og dybde." Men hver hudfarve er ikke egnet til en skræl, og hvis du har en historie om ardannelse, kan du måske finde en anden mulighed.

Resultater som dette er hvorfor vi elsker hvad vi gør! Rosarys behandling omfatter en række PCA SKIN peels og tilpassede regimer. #transformationtuesday

En video indsendt af PCA SKIN (@pcaskin) på

Hvis du har misfarvning fra solen, skal du prøve Intense Pulsed Light (IPL) Et populært valg til at målrette sol-induceret misfarvning, indebærer IPL lysbaseret energi pulseret på huden samtidig med at målrette blodkar. Lyset søger misfarvning i huden for at løfte det op og ud. Forvent at de behandlede områder bliver mørke og flager af om nogle få dage. "Vi gør undertiden en IPL-behandling efter to laserbehandlinger for virkelig at rydde op i huden," siger New York dermatolog Patricia Wexler, MD.

Hvis du har alvorlig misfarvning, der ikke vil budge, prøv Fractional Laser ResurfacingDen mest intense mulighed, fraktioneret laser resurfacing behandlinger virker vidundere ved at slette mere stædig pigmentering. Lasere som Fraxel, Halo og Clear + Brilliant, skaber bl.a. sikre og kontrollerede mikroinjektioner i huden for at stimulere hudens naturlige helingsproces. Som følge heraf reduceres misfarvning, da ny, frisk hud kommer til overfladen.

Instagram / sciton_inc

Uanset hvilket behandlingsforløb du går med, er det vigtigt at undgå solen og beskytte din hud med solcreme hver dag. "Vælg formler, der beskytter mod høje energisynlige stråler, da melanocytter er særligt følsomme over for disse", siger Dr. Obagi.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer