loader
bg-category
Spis Pretty: Interview med Jolene Hart

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Har du prøvet alle lotioner og potions under solen for at helbrede din acne eller eksem, men uden held? Selvom jeg tror, ​​at de rigtige hudplejeprodukter kan gøre underværker for huden, alene er de ikke nok. Du skal først rense din kost først.

En sund kost er nøglen til en fejlfri hud. Derfor er jeg en stor fan af Jolene's Hart-arbejde. En ex-beauty redaktør kæmper med cystisk acne og eksem, hun var i stand til at sætte hendes hud woes bag hende kun, da hun revolutionerede sin kost.

Nu gennem Jolene Hart - Beauty Is Wellness, og hun spiser smukke bøger hjælper hun kvinder over hele verden til at gøre det samme.

Jeg har for nylig haft fornøjelsen at interviewe Jolene og finde ud af, hvordan man spiser din vej til en smuk hud. Hun afslørede, hvilke fødevarer der skal sluges på, hvad skal man undgå, hvad hendes skønhedspantry er, og meget mere:

Spis smuk: tips og tricks til at spise din vej til smukke, fejlfri hud. Klik på Tweet

1. Dit tidligere job som skønhedsredaktør gav dig nem adgang til alle produkter og behandling derude, men ingen hjalp virkelig med at behandle din acne og eksem. Hvordan besluttede du endelig at prøve en ny tilgang?

Ærligt, de ændringer, jeg lavede, kom fra desperation og en følelse af, at jeg havde udøvet enhver anden mulighed for at helbrede min hud uden resultater. Jeg ville ønske, at jeg havde mere tillid til mine tidlige instinkter, at min kost og min hud var tæt forbundet, men i årevis holdt jeg forsikringerne fra de mange eksperter, jeg hørte, diskonteret enhver forbindelse mellem kost og hudforhold.

Jeg ønskede virkelig den hurtigste og mest effektive måde at helbrede min hud på, og ideen om at ændre min diæt for at forsøge at se en forskel i min hud syntes ubetydelig, uvidenskabelig og sikkert mere indsats end at tage en pille eller anvende en creme på det tidspunkt i mit liv. Men jeg var så, så forkert!

Når receptpligtige antibiotika, cremer, lotioner og geler ikke fungerede, da de postordnede acneprodukter, jeg brugte, ikke løste problemet fuldt ud, og da de overkonditorprodukter, jeg hele tiden eksperimenterede med som en skønhedsredaktør, mislykkedes Jeg besluttede også, at jeg var nødt til at se nærmere på min kost.

Helbredelsen af ​​mine hudproblemer fandt ikke sted øjeblikkeligt, fordi jeg brugte et stykke tid eksperimenterende med forskellige fødevarer og spisesteder. Men det generelle skridt i retning af at indtage hele, frisk, sæsonbetonet mad gjorde mig hurtigt til at føle, at jeg var på rette spor. I løbet af det første år med at eksperimentere med min kost gjorde min hud en større omdannelse.

2. Hvad er en dag i din kost som?

Jeg ændrer min diæt temmelig regelmæssigt (ikke en af ​​de mennesker, der kan spise det samme hver dag!), Men jeg har altid et sæsonbestemt fokus. Det er utroligt, hvor godt sæsonbestemte fødevarer retter sig mod vores skønhedsbehov hele året.

Jeg kan godt lide at lave en proteinfyldt morgenmad for at få mig til at gå om morgenen, og medmindre jeg går ud, laver jeg middag, som fisk og grøntsager, supper, gryderetter, omrøringsfri fryser og alle slags salater med korn, bønner og greens. Da jeg træner og skriver fra mit hjemmekontor, er frokoster normalt resterende, genmonteret på en ny måde.

3. Hvad er de tre værste skønhedsforrædere fødevarer? Vær venlig at sige ikke sukker, jeg er afhængig!

Beklager-sukker er nummer et på listen! Du behøver ikke at befri din kost af hvert sidste gram tilsat sukker, men se på det store billede og overvej, hvor du måske kan skære ned i navnet på en glødende ungdomsfarve. Her er hvorfor: Sukker er alvorligt aldrende og inflammatorisk i vores kroppe, rynkefremmende i vores hud, det er utroligt vanedannende, og det er bare pakket overalt i vores kostvaner.

Som et nummer to Skønhedsforræder at springe over, vil jeg sige forarbejdet mad. Forarbejdet mad har virkelig meget lidt at tilbyde for vores skønhed, og vi spiser så meget af det. Overgang væk fra forarbejdede fødevarer til friske kilder til ernæring til din krop kan virkelig tage din hud og skønhed til næste niveau - og selv små swaps har stor indflydelse.

Endelig vil jeg sige alkohol, som virker meget som sukker i kroppen og forstyrrer vores delikate hormonbalance. Der er ingen regel at du ikke kan forkæle disse fødevarer i moderation, men mindre er bestemt mere for din hud ad din skønhed.

4. Og de tre bedste fødevarer til sund, fejlfri hud?

Det er så svært at nævne kun tre, da der er så mange fødevarer, der gavner huden. Jeg ville vælge:

1) Citroner, som er fremragende rensemidler af kroppen, der balancerer pH, renser fordøjelseskanalen og leverer en udbrud af kollagenbyggende vitamin C.

2) Avocados, en af ​​de bedste kilder til sunde fedtstoffer til huden, der holder hudceller stærke og hydreret.

3) Leafy greener, fra spinat og arugula til mælkebøtte og watercress, som er fyldt med skønhed næringsstoffer som A og C for glat, afbalanceret, fejlfri hud.

5. Din skønhedspantryklammer?

Hampfrø. Jeg elsker disse små frø som en forskønnende kilde til protein, mineraler og fedtstoffer. De er en ideel proteinkilde i en morgen smoothie, især hvis du ikke kan lide noget tungt på den time, og jeg sprinkler dem altid på min sønns havregryn og yoghurt for at øge deres ernæringsmæssige indhold. Selvom jeg betragter dem 'pantry foods', gemmer jeg dem i køleskabet.

6. Hvilke fødevarer vil du anbefale til acne og eksem lider?

Her er en god start:

Probiotisk-rige fødevarer, som fermenterede pickles, surkål, kimchi, miso og kokosnød kefir til fordøjelseshygiejne.

Sunde fedtstoffer, især gamma linolensyre, der findes i hampfrø til hudcelle sundhed.

Leafy greener, til vitaminerne A og C.

Græskar frø, til zink.

Gurkemeje og ingefær, for at mindske betændelsen.

7. Du har ændret din kost for at forbedre din hud. Men forbedrede det også andre områder af dit liv?

Dette er noget, jeg snakker ikke meget om faktisk! Min hud var mit største fokus, men ved at ændre min diæt blev mine humør og energi forbedret så meget, og jeg nåede en vægt, hvor jeg føler mig sund, glad og næret.

Kæmper skalaen var en daglig ting for mig, og sådan en enorm vægt blev løftet fra mig, da jeg stoppede med at fokusere på kalorier og virkelig lærte at elske mad igen for alle de gode ting, det gjorde for min krop.

Bare for at være klar, spiste jeg en plantebaseret kost i næsten et årti, før mine hudproblemer begyndte - men jeg anede ikke hvordan man skulle spise for at støtte min hud! Jeg troede, at spise vegetar var at spise sundt, men jeg vidste ikke, hvordan man styrter mit blodsukker, skaber måltider fra hele, uforarbejdede fødevarer og understøtter en sund fordøjelse.

Nu hvor jeg er en 2-årig mor, tror jeg hele tiden, at jeg ville være et skævt, udtømt rod, hvis jeg stadig spiste og følte den måde, jeg plejede at. Jeg har brug for min kost til at nære og brænde mig igennem dagen.

8. Har du nogle tips til at hjælpe kvinder med at gøre overgangen til en sundere, god-til-hud-diæt lettere?

Jeg tror, ​​at nøglen er i dit tankegang. Husk, at mad ikke er din fjende - det er dit største redskab til skønhed. Din kost har en endnu større indflydelse på din skønhed end dine produkter.

Tak så meget for at tage dig tid til at lave dette interview, Jolene!

Hvis du vil lære at spise din vej til smukke hud (og et sundere liv), så tjek Beauty Is Wellness. Du kan også holde trit med Jolene på Twitter og Instagram. Gå derhen nu!

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer